Ajankohtaista

Nopeat kuljetuspalvelut parantavat raskaskonealan palvelua

Kuluttajapuolella nettikauppa ja valmistavan teollisuuden Just-In-Time -filosofia siirtävät tavaraa varastoista kumipyörille. Kokoonpanoa suorittavalle verstaalle oleellisin asia on perille saapumisen oikea ajoitus minuutin tarkkuudella, vaikka tilaus on saatettu tehdä jo kuukausia aiemmin. Raskaskonealan korjaamopalveluissa pelkkä tavaran tarkka perilletulon ajoitus ei riitä. Lisävaatimuksena Just-In-Time -rutiiniin verrattuna on minimoida tilauksen ja toimituksen välinen aika, lisäksi varaosan tulisi saapua perille niin varhain aamulla, että verstaan normaalihintainen seitsemästä neljään -työaika olisi käytössä osaa asennettaessa.

Komatsu Forest hyödyntää nopeita kuljetuksia

Kehittymisen potentiaalia

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Komatsu Forest on yksi maailman suurista metsäkoneiden valmistajista. Sen kokoonpanotehtaat sijaitsevat Ruotsin Uumajassa sekä USA:n Chattanoogassa. Komatsu Forest valmistaa hakkuu-ja ajokoneita, hakkuulaitteita sekä metsäkoneiden varusteita ja se työllistää 1400 henkilöä. Komatsu Forest on edustettuna kaikkialla maailmassa, missä harjoitetaan kehittynyttä metsätaloutta, sen markkinoinnista ja palveluista vastaavat omat myyntiyhtiöt sekä jälleenmyyjät. Yritys on osa japanilaista Komatsu Ltd:tä, joka hankki Valmet-metsäkoneet omistukseensa vuonna 2004. Komatsu-tuotemerkki otettiin käyttöön vuonna 2011. 

Komatsu Forest Oy on suomalainen tytäryhtiö, jonka vastuulla on Komatsu-metsäkoneiden markkinointi, myynti ja huoltopalvelut Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.