MetsäTrans Oy
Ajankohtaista

Veho Vehkalan Hyötyajoneuvokeskuksen peruskivi muurattiin 4.9.

Veho Vehkalan peruskivi muurattiin juhlallisin menoin Vantaalla 4. syyskuuta. Muurattu peruskivi on ensi vuonna valmistuvan hyötyajoneuvokeskuksen kuorma-autokorjaamon eteläsivun antura. Tontille nousee noin 12 000 m2:n keskus, joka keskittyy Mercedes-Benz-hyötyajoneuvojen myynti-, huolto- ja korjaustoimintoihin.

Juhlatilaisuudessa puheenvuoron pitivät Vantaan kaupunkiympäristön toimialan apulaiskaupunginjohtaja Hannu Penttilä, Daimler Trucksin jälleenmyyjäverkoston kehittämisestä vastaava johtaja Hans Luedecke, Veho Oy Ab:n toimitusjohtaja Juha Ruotsalainen ja Varte Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Koho.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Asiakkaidemme vaatimukset ja odotukset ovat muuttuneet ja kehittyneet samalla muiden koko yhteiskuntaamme koskevien muutosten kanssa. Palvelujen oikea-aikainen ja helppo saatavuus ovat erittäin keskeisiä tekijöitä, kuten myöskin palveluiden tuottamiseen liittyvät kestävän kehityksen toimintatavat. Meillä Vehkalan kiinteistön rakentamisessa toteutetaan useita kestävän kehityksen varmistavia valintoja, kuten esimerkiksi maalämpö ja aurinkoenergian hyödyntäminen. Lisäksi kiinteistön suunnittelussa on huomioitu mm. ajoneuvojen voimalinjamuutokset ja esimerkiksi sähköautojen huoltamiseen ja lataamiseen liittyvät vaatimukset, kertoo Vehon toimitusjohtaja Juha Ruotsalainen.

- Vantaa kasvaa tällä hetkellä maamme kunnista niin absoluuttisesti kuin suhteellisestikin nopeimmin. Myönteisen väestönkasvun taustalla on ripeä työpaikkojen kasvu, jota ei edes korona-virus ole pystynyt taltuttamaan. Vehkalan työpaikka-alue on tästä kasvusta hyvä esimerkki. Tontin esirakentaminen suunniteltiin ja toteutettiin resurssiviisaasti. Mm. pohjatöissä pystyttiin hyödyntämään alueen omia maa- ja kalliomassoja. Työmaan ulkopuoliset massavirrat olivat vähäisiä, millä vähennettiin liikenteen päästöjä, toteaa Vantaan kaupunkiympäristön toimialan apulaiskaupunginjohtaja Hannu Penttilä.

Peruskiven muuraamiseen osallistuivat Vehon hallituksen jäsen Philip Aminoff, Vehon hallituksen puheenjohtaja Kari Kauniskangas, Vehon toimitusjohtaja Juha Ruotsalainen, Varten toimitusjohtaja Arto Jokinen, Varten hallituksen puheenjohtaja Heikki Koho ja Varten rakennuspäällikkö Mikko Sirviö. Perinteiden mukaisesti peruskiven sisään muurattuun metallilieriöön jätettiin terveisiä tuleville sukupolville nykypäivästä. Metallilieriöön sijoitettiin päivän lehti, viiden euron seteli ja kolikoita, Veho Suomi -johtoryhmän ja Veho kuorma-autoliiketoiminnan johtoryhmän kokoonpanot sekä ajan hengen mukaisesti käsidesiä ja kasvomaski.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy