Ajankohtaista

Kraftmek ja Hydro-Material yhdistävät voimansa

Johtava voimansiirron, laakeroinnin ja hydrauliikan toimittaja Kraftmek Oy on ostanut hydrauliikkaan erikoistuneen asiantuntijayritys Oy Hydro-Material Ab:n koko osakekannan 1.4.2021 voimaan astuvalla sopimuksella.

Vuodesta 1975 toiminut Hydro-Material on erikoistunut palvelemaan suomalaisia teollisuusyrityksiä ja sen valikoimaan kuuluu maailman johtavien valmistajien hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteita sekä omaa valmistusta olevat Hydromat-öljynjäähdyttimet. Vuonna 2020 yrityksen liikevaihto oli n. 5 miljoonaa euroa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Hydro-Materialin ja Kraftmekin yhdistyminen on meiltä merkittävä panostus hydrauliikkaosaamiseen. Yhdessä voimme tarjota asiakkaillemme merkittävästi laajemman ja kilpailukykyisemmän tuotevalikoiman. Olemme yhdessä enemmän kuin osiemme summa sekä asiakkaillemme ettät yöntekijöillemme, kommentoi Kraftmekin toimitusjohtaja Ilpo Pinola.

- Hydro-Material Oy täydentää erinomaisesti Addtech Components -yksikön tuote- ja palvelutarjontaa Suomessa. Hydro-Materialin ja Kraftmekin yhdistymisestä syntyy vahva toimija, joka tuottaa merkittävästi lisäarvoa nykyisille ja myös uusille asiakkaillemme, toteaa Kraftmek Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Suominen.

Kaikki Hydro-Materialin työntekijät siirtyvät Kraftmekin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Hydro-Materialin nykyinen toimitusjohtaja Anders Nyberg jatkaa Kraftmek Oy:n Hydro-Material -tuotteiden tuoteryhmäpäällikkönä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Kraftmek ja Addtech-konserni on meille bideaalinen uusi omistaja, toteaa Hydro-Materialin toimitusjohtaja Anders Nyberg.

- Tiimimme jatkaa hyvää asiakaspalvelua kuten ennenkin, ja saa lisäksi koko Kraftmekin myyntihenkilöstön avun ja kokonaisuuteen sopivan tuotevalikoiman. Mahdollisuudet kasvuun ovat nyt entistä paremmat, ja tästä hyötyvät viime kädessä asiakkaamme.