MetsäTrans Oy
Tapahtumat

Metsätalous vahvistuu Koneagriassa

Metsämme-messut sulautuu KoneAgriaan ja lisää metsätalouden tuotteiden ja palveluiden osuutta KoneAgriassa 14. – 16.10.2021 Tampereella. Uuden yhteistyön kautta KoneAgrian metsiin liittyvä sisältö on entistä kattavampaa.

Metsänhoitopalvelut sekä erityisesti isäntälinjan metsänhoidon koneet ja -laitteet ovat olleet KoneAgriassa ennenkin mukana, mutta nyt tarjonta muuttuu aiempaa kattavammaksi ja mukana ovat myös entistä vahvemmin mm. metsänhoitoyhdistykset ja Suomen Metsäkeskus.

Metsämme-messut on aikaisemmin järjestetty vuosittain Jyväskylässä. Tapahtuma on tarjonnut metsästä tai metsän omistamisesta kiinnostuneille tietoa metsän hoidosta, puukaupasta, verotuksesta ja metsätilojen kaupasta. Tapahtuman on järjestänyt ProAgria Tapahtumat Oy.

- Metsämme-messut sulautuu KoneAgriaan ja löytyy tulevaisuudessa metsän hoidon teemakokonaisuudesta. Kohdennamme markkinointia metsän hoitoon liittyvissä asioissa nyt maatalouden ammattilaisten lisäksi myös muillekin metsänomistajille, kertoo konseptikehittäjä Leo Potkonen Messukeskuksesta.

KoneAgriassa on Metsälehti-lava, jossa on metsän omistajille suunnattua ohjelmaa.

KoneAgria odottaa innolla syksyn kohtaamisia

KoneAgria on todennäköisesti ensimmäinen suuri maa- ja metsätalouden sekä urakoinnin ammattitapahtuma, joka järjestetään tiukkojen poikkeuksellisten aikojen jälkeen. Rokotusten edistyttyä paluu normaaliin on taas mahdollista. Messujen markkinointi kohdistunee ensi syksynä korostetusti kotimaisiin kävijöihin.

- KoneAgriasta on tulossa historiansa kattavin näyttely. Mukaan on myös lähtenyt ennätysmäärä alan toimijoita ja järjestöjä, kertoo Potkonen.

- Yrityslistat julkaistaan toukokuussa, kuten myös ohjelman runko. Koko ohjelma julkaistaan elo-syyskuussa.

KoneAgria on joka toinen vuosi järjestettävä maatalouden ja maaseudun ammattilaisten, maatalouskoneiden, tarvikkeiden ja palvelujen erikoisnäyttely. Tapahtuman järjestää vuonna 2021 Suomen Messut Osuuskunta ProAgria Tapahtumat Oy:n toimeksiannoista Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. KoneAgria järjestään parittomina vuosina. Parillisina vuosina on vuorossa Helsingin MaatalousKonemessut, joka järjestetään 13. – 15.10.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.