MetsäTrans Oy
Tapahtumat

FinnMETKO 2022 -osastojen kysyntä vilkasta

Konetyöalojen ammattinäyttely FinnMETKO 2022 järjestetään Jämsässä vuoden päästä syksyllä ja näyttelyn osastomyynti alkoi viime viikolla.

- Osastojen varaamistahti on ollut todella vilkas, sanoo näyttelyn johtaja Tapio Hirvikoski.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Monet aiemmissa näyttelyissä mukana olleet näytteilleasettajat ovat olleet ilahduttavan ripeitä varaamaan osastoja tulevaan näyttelyyn heti, kun myynti alkoi. He tietävät kokemuksesta, että kannattaa olla nopea saadakseen haluamansa osastopaikan.

Osastoja on tarjolla yli 500 kappaletta kokonaisuudessaan noin 200 hehtaarin näyttelyalueella.

- Tulevassa FinnMETKO 2022 -näyttelyssä alue on taas laajennettu vanhoihin tuttuihin mittoihinsa. Viime vuonna poikkeusoloissa pidetyn näyttelyn pinta-ala oli luonnollisesti pienempi.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Näyttelyalue levittäytyy tutusti Gradia Jämsän ympäristöön.

- Asfalttikenttien alue on muuttunut avarammaksi, koska vanha metsäkonekoulun konehalli ja päärakennus on purettu. Lisäksi on tehty uusia osastoja pääportin tuntumaan.

Harvennushakkuut ja työnäytökset

FinnMETKO 2022 -näyttelyssä puunkorjuun työnäytöksille on varattu harvennushakkuualueita päänäyttelyalueen ja Kaakkolammin soranottoalueen välimaastossa. Samalla suunnalla alueen pohjoispäässä sijaitsevalla Kaakkolammin työnäytösalueella on mahdollista järjestää maarakennus- ja energia-alan koneiden ja laitteiden työnäytöksiä.