MetsäTrans Oy
Ajankohtaista

Scania avaa raskaan kaluston palvelukeskuksen Kuusamoon

Scania avaa keväällä uuden palvelukeskuksen Kuusamoon. Kiinteistöön tulee raskaan kaluston huolto-, korjaamo- ja varaosapalvelut.

Uusi Scania-keskus sijaitsee raskaan liikenteen kannalta hyvällä paikalla, Varikkotiellä, viitostien välittömässä läheisyydessä. Kokonaispinta-alaltaan 860 m²:n suuruiseen autotaloon tulee neljä raskaan kaluston huoltopaikkaa. -Olen innoissani tästä Scania-verkoston uusimmasta tulokkaasta. Koillismaan ja Itä-Lapin alueella toimii paljon kuljetusyrityksiä, joita Kuusamoon avattava Scania-keskus pystyy nyt palvelemaan niin raskaaseen kalustoon, perävaunuihin kuin mahdollisuuksiemme mukaan myös päällirakenteisiin liittyvissä tarpeissa. Tavoitteenamme on, että asiakkaat saisivat tarvitsemansa palvelut yhden katon alta, kertoo Scanian Pohjois-Suomen aluejohtaja Janne Naamanka. -Kuusamon uuden toimipisteen avaamisen myötä toivomme, että Scania olisi yhä useamman asiakkaan valinta Itä-Lapin ja Koillismaan alueella, Naamanka jatkaa. Kuusamon Scania-keskuksessa tulee työskentelemään neljä mekaanikkoa ja kaksi toimihenkilöä. Kuusamon lisäksi Scanialla on Pohjois-Suomessa palvelukeskukset Oulussa, Rovaniemellä ja Kemissä. Pohjois-Suomen aluejohtajana toimii Janne Naamanka.

Scania on eniten myyty raskas kuorma-auto Suomessa ja Pohjois-Suomessa

Scania oli vuonna 2017 eniten rekisteröity, kokonaismassaltaan yli 18 tonnia painava kuorma-auto Suomessa. Yhtiön markkinaosuus oli 34,1 prosenttia. Scania oli eniten myyty raskas kuorma-auto myös Pohjois-Suomessa. Vuonna 2017 Pohjois-Suomen talousalueella rekisteröitiin uusia kuorma-autoja 367 kappaletta, joista 129 oli Scania-merkkisiä. Scanian markkinaosuus oli 35,2 prosenttia.