Ajankohtaista

John Deere ja Gradia Jämsä yhteistyöhön

John Deere’n metsäkoneiden jälleenmyynti Suomessa ja Gradia Jämsä metsäala ovat sopineet markkinointiyhteistyöstä.

Yhteistyön tarkoituksena on nostaa metsäalan tunnettuutta ja arvostusta nykyisille ja tulevillemetsäkonealan opiskelijoille. Yhteistyöllä pyritään varmistamaan tulevaisuudessa riittävä määrä asentajia John Deere Forestry Oy:n toimipisteisiin eri puolilla Suomea sekä tehtaalle Joensuussa.

John Deere Forestry Oy tarjoaa myös harjoittelupaikat asentajille opiskelun aikana.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

-Metsäkoneasentajan työ muuttuu koneiden tuotekehityksen mukana. Huolto-, korjaus ja varustelutoimintojen lisäksi asentajan työhön kuuluvat ohjelmistopäivitykset ja vikadiagnostiikka tietokoneen avulla. John Deere on kansainvälinen yhtiö ja pätevän asentajan urapolulle avautuu mahdollisuuksia myös kansainvälisesti, kertoo John Deere Forestryn jälkimarkkinapäällikkö Marko Niemi.

-Yhteistyö metsäkoneita valmistavan yrityksen kanssa lisää mahdollisuuksiamme koulutuksen monimuotoisuudessa. Jatkuva haku metsäkoneasentajan koulutukseen avautuu 1.4.2019, kertoo Gradia Jämsä Metsäalan opettaja Riitta Pellinen

John Deeren Forestry Oy:n Suomen jälleenmyynti ja Gradia Jämsä Metsäala sopivat markkinointiyhteistyöstä perjantaina 15.3.2019.

Kuvassa opiskelijat vasemmalta: Kalle Ylätalo, Janus Veckman, Markus Nisula Kuva: Gradia Jämsä Metsäala