Ajankohtaista

Nokian Renkailta uutuustuotteita

Nokian Hakkapeliitta Truck on Nokian Renkaiden lippulaivarengassarja kuorma-autoilijoiden talvikäyttöön. Sarjasta löytyy renkaita joka akselipaikalle ja tuotteiden ominaisuudet riittävät ankarimpiinkin talviolosuhteisiin. Uusi on ns. “Extra Load” eli korkeamman kantavuuden versio Nokian Hakkapeliitta Truck F2 -renkaasta, se mahdollistaa akselikuorman aina 10 tonniin asti.Nokian Hakkapeliitta Truck F2 XL

Kuten Nokian Hakkapeliitta Truck F2, on uutuusrengaskin maailman pohjoisimman rengasvalmistajan yli satavuotisen kokemuksen huipentuma parhaiden mahdollisten kuorma-autojen talvirenkaiden kehittämisessä.

-Uusi rengas tarjoaa vakaan ajotuntuman ja erinomaisen pidon äärimmäisissäkin talviolosuhteissa, lupaa tuotepäällikkö Nokian Renkailta. Teppo Siltanen

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

-Näitä ominaisuuksia yhdistettynä massiiviseen kantokykyyn tarvitaan muun muassa vaativissa puutavarakuljetuksissa sekä nosturi- ja aurauskäytössä.

Uusi Nokian Hakkapeliitta Truck F2 XL -eturengas on saatavilla keväästä 2019 alkaen.

Uusi koko Nokian Hakka Truck Steer -rengasperheeseen

Vuonna 2017 julkaistu on huippuluokan ajettavuutta muuttuviin päätieolosuhteisiin tarjoava kuorma-auton eturengas. Pitkien ja keskipitkien matkojen erikoisrenkaalla on myös 3PMSF-merkintä.Nokian Hakka Truck Steer

Keväästä 2019 alkaen uusi 385/55R22.5 -koko laajentaa Nokian Hakka Truck Steer -rengasvalikoimaa entisestään.

-Koolla on oma käyttäjäkuntansa, joten kyseessä on tervetullut lisäys, sanoo Teppo Siltanen.

-Uusi koko mahdollistaa sen, että yhä useampi hyötyy renkaan vakaasta sekä ennustettavasta ajettavuudesta sekä hyvästä kilometrituloksesta.

Uuden julkistuksen jälkeen Nokian Hakka Truck -rengassarja laajenee vuoden 2019 loppuun mennessä myös 60-sarjan kokoihin sekä ohjaus- että vetoakselikäyttöön.

Uusi Noktop-pinnoituspinta perävaunujen on- ja offroad-käyttöön

Renkaiden pinnoitus on uuden renkaan valmistamiseen verrattavissa oleva, tiukasti viranomaisten säätelemä prosessi. Laadukas renkaan runko voidaan pinnoittaa 1–2 kertaa ja säästää näin rahaa, raaka-aineita ja ympäristöä. Uusin lisäys Nokian Noktop -pinnoitusmateriaalien valikoimaan on , joka vastaa pintakuvioltaan on- ja offroad-käyttöön tarkoitettua -perävaunurengasta.Nokian Noktop 75 SuperNokian R-Truck Trailer

-Nokian Noktop 75 Super on tarkoitettu leveiden perävaunurenkaiden pinnoittamiseen, kun kyse on raskaimmista maansiirto- ja puutavarankuljetustyöstä, kuvailee Teppo Siltanen.

-Sen pintakuvio on optimoitu paikalliseen ja keskipitkän matkan ajoon karkeille pinnoille.

Uudet pinnoitepinnat sopivat hyvin rengasrunkoihin, joiden koko on 385/65R22.5 ja 385/55R22.5. 3PMSF-merkityillä renkailla on myös erinomainen itsepuhdistuvuus pehmeillä pinnoilla. Uusi Nokian Noktop 75 Super -pinnoituspinta korvaa vanhan Nokian Noktop 63 Super -pinnan ja on saatavilla alkuvuodesta 2019. Myöhemmin tänä vuonna tarjolle tulee myös pintaleveydet 265/70R19.5 ja 275/70R22.5 -rengasrungoille paripyöräkäyttöön.