MetsäTrans Oy
Ajankohtaista

Stora Enson kesätyöpaikkojen haku avautunut

Stora Enson kesätyöpaikkojen haku kesäksi 2020 on avautunut ja viimeisetkin paikat avautuvat tammikuun alussa. Kesätyöpaikkoja on noin 900 ympäri Suomen. Hakuaika kesätyöpaikkoihin päättyy haettavasta paikasta riippuen helmikuun aikana. Vuonna 2019 Stora Enso sijoittui kolmanneksi Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa.

-Tarjoamme tulevanakin kesänä satoja kesätyöpaikkoja uusiutuvien materiaalien yhtiössämme. Stora Ensossa tavoitteenamme on valmistaa tulevaisuudessa puusta kaikkea sitä, mitä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, sanoo Tero Pesu, Stora Enson Suomen henkilöstöjohtaja. 

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stora Enso tarjoaa monipuolisia kesätyö- ja harjoittelupaikkoja yksiköissään Suomessa. Tyypillisimmin kesätyöntekijät työskentelevät uusiutuvien materiaalien tuotannon prosessityöntekijöinä tai esimiestehtävissä, logistiikan tehtävissä, laboratoriossa, myynnissä, puunhankinnassa ja kunnossapidossa.

-Kesätyöntekijät ovat meille erittäin tärkeitä, ei pelkästään tulevan kesän lomakauden sujuvuuden vuoksi, mutta myös yhtenä merkittävämpänä tulevaisuuden osaajiemme kehitysväylänä. Sen vuoksi meille on ensiarvoisen tärkeää, että tarjoamme vastuullisen ja motivoivan kesätyön, jossa turvallisuus on huomioituna kaikissa työskentelyn vaiheissa, sanoo Tero Pesu.

Stora Enso kolmantena Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa 2019

Stora Enso on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Vuoden 2019 kampanjaan liittyvässä kyselyssä Stora Enso sijoittui kolmannelle sijalle suurimpien työnantajien sarjassa. Stora Enson kunnossapitoyhtiö Efora sijoittui sarjassaan sijalle 10.

-Kesätyöntekijämme arvioivat työtehtävien mielekkyyden selvästi sarjan parhaaksi. Myös perehdytys ja ohjaaminen ylsivät erinomaiseen tulokseen. Kiitos huipputuloksista kuuluu kaikille Stora Enson työntekijöille, jotka ovat olleet mukana vaikuttamassa kesätyöntekijöiden kokemukseen, kertoo Hanna Hokkanen, joka vastaa Stora Enson työnantajamielikuvasta Suomessa.

Stora Enson kesätyöntekijät ovat antaneet positiivista palautetta työturvallisuuteen liittyvistä perehdytyksistä. Kaiken kaikkiaan 99% Stora Enson kesän 2019 kesätyöntekijöistä on kyselyn mukaan kokenut työkokemuksen vastaavan melko tai erittäin hyvin odotuksia.

Lisätietoja Stora Enson kesätöihin liittyen ja kaikki avoimet kesätyöpaikat löytyvät osoitteesta www.storaensolle.fi

Vuonna 2019 Stora Enson kesätyöpaikkoihin tuli yli 12 700 hakemusta. Stora Ensolla on Suomessa noin 6 500 työntekijää ja tuotantoa 11 paikkakunnalla. Maailmanlaajuisesti konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa.