Kuljetus

Scania Suomi Oy päivitti alueorganisaatiotaan

Scania Suomi Oy päivittää toimintaansa Suomessa. Uusi alueorganisaatio astui voimaan vuoden 2021 alusta. Toimipisteet ja kumppaniverkosto säilyi samana, mutta hallinnollisia aluejakoja päivitettiin vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita.

Uudessa aluejaossa alueita on edelleen neljä. Pohjois-Suomen alue laajeni hieman etelän suuntaan, Keski-Suomen alue kulkee nyt läpi Suomen idästä länteen. Asiakasmäärällisesti tihein alue etelässä on nyt jaettu kahteen alueeseen Etelä-Itä ja Etelä-Länsi.

Etelä-Länsi Suomelle uusi aluejohtaja

Uuden alueorganisaation myötä ja Frej Svartsjön siirryttyä Suomen myyntijohtajaksi, Etelä-Länsi Suomen alueella aloittaa uutena aluejohtajana Pekka Punna. Pekan asemapaikka on Turussa ja uusi alue kattaa alueen aina läntiseltä Pääkaupunkisudulta Tampereen ja Porin pohjoispuolelle saakka.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Pekka on toiminut vuodesta 2013 saakka Scania Suomen auto- ja palvelumyyjänä Turussa ja ennen sitä logistiikan tehtävissä Schenker Oy:ssä.

- Mukava aloittaa uusi vuosi uusien haasteiden parissa. Alueena Etelä-Länsi Suomi on minulle tuttu ja alueen asiakkaat ovat tulleet tutuiksi jo tässä vuosien varrella auto- ja palvelumyynnin parissa. Hienoa päästä kehittämään alueen toimintaa edelleen yhdessä tutun organisaation ja mahtavien asiakkaiden kanssa, kertoo Pekka Punna.

Pekka Punna.

Keski-Suomen alue ulottuu idästä länteen

Uusi Keski-Suomen alue kattaa nyt maantieteellisen alueen idästä länteen aina Joensuusta Vaasaan saakka. Keski-Suomen johtajana jatkaa aluejohtaja Jari Mononen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Keskellä Suomea kun ollaan, niin uusi aluejako on selkeä ja koko alueella asiakkuuksien hoitaminen on nyt tehokkaampaa. Jyväskylä, Mikkeli, Savonlinna, Kuopio, Iisalmi ja Joensuu säilyvät luonnollisesti alueella ja uudet tärkeät pisteet Vaasa ja Seinäjoki lännestä liitettiin mukaan uuteen yhtenäiseen alueeseen. Tärkeintä on, että asiakkaat saavat laadukasta palvelua koko Keski-Suomen alueella, kertoo Jari Mononen.

Uusi alueorganisaatio parantaa asiakaspalvelua

Toimipisteiden sijainti tai myyntipisteiden määrä eivät uudessa aluejaossa muuttuneet. Alueorganisaation uudistamisen takana oli pelkästään alueiden päivittäminen vastaamaan paremmin alueiden asiakkuuksien määriä. Tämä edelleen parantaa Scania Suomen organisaation palvelukykyä kaikkia asiakkaita kohtaan sijainnista riippumatta.

- Nyt aluejohtajilla on paremmat mahdollisuudet olla mukana alueiden kehittämisessä ja asiakkuuksien hoitamisessa, kertoo Scania Suomi Oy:n toimitusjohtaja Henna Wickström.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Uusi aluejako ja organisaatio ovat nyt sillä tasolla, jota markkinajohtajalta voidaan odottaa, lisää Wickström.