Metsäkoneurakointi

Rottne Industri AB täyttää 65 vuotta

Rottne Industri AB:n juhlavuosi alkaa merkittävällä virstanpylväällä – vuonna 2019 koneita valmistettiin enemmän kuin koskaan yrityksen historiassa! Rima on asetettu korkealle – mutta tavoitteena on jatkuva parantaminen tulevaisuudessa.

Vaikka tällä hetkellä maailmalla leviävä koronavirus epidemia vaikuttaa uhkaavasti ihmisten terveyteen ja sitä myöten useiden ihmisten toimeentuloon, suhtaudutaan Rottnella positiivisesti, että oikeilla teoilla, sekä määräyksiä noudattamalla tästäkin päästään eteenpäin.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Rottne on kasvattanut merkkinä suosiota markkinoilla ympäri maailmaa, ja vahvistaa rooliaan maailman neljän suurimman valmistajan joukossa.

- Me toteutamme strategiaamme keskittymällä siihen mitä osaamme parhaiten, sanoo toimitusjohtaja Tobias Johansson Rottnelta.

- Laatu, innovaatiot, huoltoystävällisyys ja kuljettajan työympäristö ovat synonyymejä sanalle Rottne. Positiivista on, että yhä useampi valitsee koneekseen Rottnen. Tämä tietysti asettaa tuotannolle paineita. Olemme kuitenkin onnistuneet kasvattamaan tuotantoa 50% – ja tämä tuotantokapasiteetin lisäys on toteutettu kuluneen kolmen vuoden aikana, Johansson jatkaa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Ennätysvuoden 2019 jälkeen, tehdas on asettanut päämääriä myös tulevaisuuteen.

- Jatkuva kehitys on meille tärkeää, niin teknologisissa innovaatioissa, kuin tuotannon puolella. Tavoite valmistusmäärän kasvulle on 50% seuraavan neljän-viiden vuoden aikana, Johansson sanoo.

- Tulemme vahvistamaan asemaamme globaalina metsäkonevalmistajana, joka pyrkii huippulaatuun ja pitää asiakkaan keskiössä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Nykyään 65-vuotias Rottne Industri AB on eräs alan vanhimmista yrityksistä. Kun perustaja Börje Karlsson rakensi ensimmäisen nosturinsa vuonna 1955, materiaalina oli muutama ratapölkky ja vanhoja auran osia. Silloin olisi ollut mahdoton tietää tai arvata, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Rakentaessaan ensimmäistä nosturia, hän samalla loi perustukset tehtaalle, joka tänä päivänä työllistää satoja henkilöitä ja rakentaa maailmanlaajuisesti tunnettuja koneita.

- Yksi pääsyy vuosikymmenten menestykseen on se, että kaikessa mitä olemme tehneet, laatutaso on pidetty korkealla, kertoo Johansson.

- Se mikä kuvastaa Rottnea, on kokenut joukko henkilökuntaa, joilla on äärimmäisen hyvä tietotaito metsäkoneista ja niiden jokapäiväisessä työssään kokemista haasteista. Jokainen Rottnea omistava tai ajava henkilö on osa tätä yhtä suurta perhettä, joka katsoo tulevaisuuteen ja pitää puun liikkeessä!