Metsätrans-Lehti Oy
Tapahtumat

Suomen Vahvin Mies-kilpailu ensi kesän Power Truck Show`ssa

Power Truck Show ja Suomen Vahvin Mies voimakilpailu ovat sopineet yhteistyöstä, joten ensi kesän tapahtumassa tullaan näkemään kovia suorituksia voimailun parissa.

Suomen Vahvin Mies/Nainen kilpailu pidetään tänä vuonna Power Truck Show’n yhteydessä 13.-14.8.2021 Alahärmässä, Powerparkissa. Power Truck Show on kuljetusalan suurtapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna jo 16. kertaa. Tapahtumassa on nähtävää ja koettavaa sekä kuljetusalan ammattilaisille että muulle yleisölle.

Suomen Vahvin Mies kilpailu on järjestetty ensimmäisen kerran vuonna 1987, joten lajilla on pitkät perinteet Suomessa. Viime vuoden Suomen Vahvin Mies on Mika Törrö, joka on voittanut kilpailun jo kolme kertaa peräkkäin. Suomen Vahvin Nainen on Salla Romo. He ovat myös tulossa puolustamaan tänä vuonna Suomen Vahvin-titteliään.

Power Truck Show’ta pyritään joka vuosi kehittämään ja tuomaan uutta ohjelmaa tapahtumaan, joten Suomen Vahvin Mies kilpailu ja voimailulajit sopivat erinomaisesti tapahtuman luonteeseen. Power Truck Show’ssa kilpailtavat lajit varmistuvat myöhemmin, mutta varmuudella tulemme näkemään tapahtuman luonteeseen sopivaa rekanvetoa.