Tapahtumat

Proforest siirtyy syyskuulle

Toukokuulle suunniteltu suuri metsäalan tapahtuma Proforest siirtyy järjestettäväksi 24.-25.9.2021. Tapahtumapaikkana säilyy suunnitellusti Kalajoen lentokenttä.

Päätös johtuu Covid-19-viruksen aiheuttamasta pandemiatilanteesta. Vaikka uutiset koronarokotuksista ovat toiveikkaita, vaikuttaa pandemia edelleen näytteilleasettajien ja kävijöiden mahdollisuuksiin valmistautua ja osallistua keväälle suunniteltuun tapahtumaan. Siirtopäätös tehtiin näytteilleasettajien ja läheisimpien yhteistyökumppaneiden kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta.

- Haluamme toteuttaa tapahtuman sen ansaitseman arvon mukaisesti ja kutsua metsäalan toimijat koolle, kun tapahtumaan on jälleen turvallista osallistua, kiteyttää Expomark Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Kolmatta kertaa järjestettävä Proforest-tapahtuma on lunastanut oman paikkansa Suomen metsäalan tapahtumien joukossa.

- Tapahtumiemme perusta on tuoda yhteen alan tärkeimmät yritykset, osaajat ja toimijat, toivotamme siis kaikki metsäalasta kiinnostuneet mukaan Kalajoen syksyyn, Niemi lisää.

Proforest - metsäalan suurtapahtuman toteutuksesta vastaa ammattitapahtumiin erikoistunut Suomen Messut Osuuskuntaan kuuluva Expomark Oy.