Tapahtumat

Mid Finland TruckMeeting järjestetään jälleen 22.7.2017

Viitasaaren keskustassa järjestetään taas 22.7.2017 Mid Finland Truckmeeting-näyttelytapahtuma, johon kokoontuu suuri määrä raskasta kalustoa, työkoneita ja vanhoja ajoneuvoja eri vuosikymmeniltä.

Näyttelyalueena toimii Viitasaaren keskustan alue, jonka läheisyydestä löytyy helposti kaikki palvelut.

- Tapahtuma on tarkoitettu koko perheelle. Alueelle on helppo löytää, koska se sijaitsee E4-tien välittömässä läheisyydessä. Paikan päälle pääset niin autolla kuin veneelläkin eikä alueelle ole pääsymaksua. Tätä Viitasaaren kesän suosituinta ja kävijämäärältään suurinta tapahtumaa ei kannata ohittaa ja ajoneuvonäyttelyyn tai sponsoriksikin ehtii vielä hyvin mukaan. Ajoneuvon voi ilmoittaa mukaan näyttelyyn kotisivujemme www.truckmeeting.fi kautta, tapahtuman yksi järjestäjistä, Petri Ruuska kertoo.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Tapahtuman ohjelmassa on mm. rekanveto-, taitosahaus- ja taitokuormauskilpailut, rengaskeilausta, poniajelua lapsille, minimid-pienoismallinäyttely, musiikkiesityksiä ja Pohjoisen Keski-Suomen Karavaaranit RY:n järjestämä karavaanareiden truckmeeting treffit alueen läheisyydessä. Lisäksi on mahdollisuus kokea miltä tuntuu olla kuorma-autoyhdistelmän kyydissä, kun POKE kyydittää rekalla halukkaita ilmaiseksi koko tapahtuman ajan. Lisätietoa ohjelmasta löytyy myös tapahtuman facebook-sivulta.

Viitasaarellaja Truckmeetingissä on ensimmäistä kertaa nähtävillä myös aito Formula 1-auto, jota mm. Ralf Schumacher ja Damon Hill ovat ajaneet. Niin ikään ensimmäistä kertaa mukana on myös saunarekka, johon näyttelyssä mukanaoleville ajoneuvoille sisältyy kaksi saunalippua per auto. Saunarekalla on myös karaoke molempina iltoina.