Metsätrans-Lehti Oy
Kuljetus

Uuden Renault EXPRESSin ennakkomyyntihinnat alkaen alle 20 000 euroa

Kuva: Publicis Conseil / Michaël Hanisch

Täysin uuden Renault Express -mallin ennakkomyynti käynnistyy Suomessa. Ennakkomyyntihinnat alkavat 19 390 eurosta.

Uusi Express tarjoaa pienten pakettiautojen luokkaan ensiluokkaista kustannustehokkuutta sekä erinomaista ergonomiaa ja käytettävyyttä. Erityisesti omassa hintaluokassaan arvostettuja ominaisuuksia ovat mm. 3,3 kuution tavaratila, yli 600 kilon kantavuus ja mm. luokkansa levein (716 mm) liukuoven lastausaukko. Vetokykyä Express tarjoaa jarruttomana 685, tai jarrullisena 1 200 kg.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Express toimii luokassaan suunnannäyttäjänä myös ohjaamon säilytystilojen osalta, joita kaikkineen on varustekokoon-panosta hieman riippuen jopa lähes 48 litraa.

Modernia muotoilua ulkona ja sisällä

Renault Express toimii yrityksen tai omistajan käyntikorttina loistavasti modernin ja voimakkaan muotoilunsa ansiosta. Auto on sekä ulkoa, että sisältä tunnistettava ja tyylikäs, mutta samalla myös erittäin helppokäyttöinen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Muotoilussa korostuvat mm. Renaultin tunnistettava C-päiväajovalokuvio edessä ja takana. Muita ulkopuolen muotoilussa merkillepantavia asioita ovat mm. uudet, entistä suuremmat ulkopeilit, uusi antenni, sekä 15” Kijaro –kokokapselit, jotka kuuluvat Suomeen saapuvien autojen vakiovarustukseen. Korivärejä on saatavilla viisi eri vaihtoehtoa.

Uutta teknologiaa

Uusi Express tarjoilee hintaluokassaan myös paljon uutta teknologiaa. Vakiovarusteena autossa on R&Go DAB-radio, johon sisältyy mm. Bluetooth -yhteensopivuus sekä puhelintoimintojen, että mediasoittimen osalta. Se on myös yhteensopiva Renaultin R&Go-älypuhelinapplikaation kanssa.

Lisävarusteena autoon on saatavissa 8” vaakasuuntaisella kosketusnäytöllä varustettu Renault Easy Link -multimedia-järjestelmä, sisäänrakennetulla navigointilaitteistolla tai ilman. Easy Link sisältää aina älypuhelinten peilaustuen Apple CarPlay sekä Android Auto –sovelluksille. Matkapuhelinintegraation edelleen sujuvoittamiseksi, autoon on saatavana lisävarusteena myös langaton latausalusta ja runsaasti virtaliittimiä ohjaamossa.

Turvallisuus- ja mukavuusvarusteita, sekä päivitetty Blue DCI-dieselmoottori

Express:n varustelistalta on valittavissa myös runsaasti ajomukavuuteen ja turvallisuuteen vaikuttavia lisävarusteita. Näitä ovat mm. digitaalinen kamerataustapeili ajonaikaista takanäkymää varten, 30-140 km/h nopeuksissa katvealueen varoitusjärjestelmä, kuolleen kulman katvepeili matkustajan aurinkolippaan, sivu- ja verhoturvatyynyt kuljettajalle ja matkustajalle vakiovarusteisten etuturvatyynyjen lisäksi, pysäköintitutkat eteen ja taakse, peruutuskamera ja paljon muuta.

ESP-järjestelmään on integroitu perävaunun vakautusjärjestelmä, mikäli auto on varustettu tehdasvarusteisella vetokoukulla, lisäksi Expressin vakiovarustukseen kuuluu muun Renault -malliston tapaan mm. mäkilähtöavustin ja vakionopeuden säädin.

Express tulee Suomessa saataville päivitetyllä 1,5 litraisella Blue dCi -turbodieselmoottorilla, 75 ja 95 hevosvoiman tehoversioina, ja vaihteistona on aina kuusiportainen manuaali. Hinnat alkavat 75 hevosvoimaisen mallin 19 390 eurosta ja 1000 euron lisähinnalla saa 20 hevosvoimaa lisää. Ensimmäisiä esittelyautoja odotetaan saapuvaksi ajettavaksi toukokuussa ja asiakasautoja hieman myöhemmin kesällä.