Metsäkoneurakointi

Metsäkonemyyjien mietteitä: Joel Uusi-Mikkola - Konekaupassa riittää opittavaa

Joel Uusi-Mikkola on vastannut Ponssen Pirkanmaan, Satakunnan ja Kanta-Hämeen metsäkonekaupasta pyöreät kymmenen vuotta. Tätä ennen mies ehti olla vajaan kymmenen vuotta varaosamyyjänä Ponssen Tampereen pisteessä.

- Tietoa on tänä päivänä tarjolla lujasti ja koneiden ostajat ovat todella asiantuntijoita, Pirkkalan Ponssen myyntipisteen konemyyjä Joel Uusi-Mikkola toteaa. Vaihtokoneita myydään Ponssen Pirkkalan pisteestä kohtuullisesti myös Itä- ja Pohjois-Suomeen.

- Valmistuin vuonna 1999 konetekniikan teknikoksi. Sain kohta valmistumiseni jälkeen työpaikan varaosamyyjänä. Tämä pesti antoi mukavan pohjan nykyiseen toimeeni metsäkoneiden myyjänä. Aloittaessani konemyyjänä vuonna 2009, lama painoi päälle. Siitä lähdettiin nousuun, joka on ollut melko tasaista. Aiempien vuosikymmeninen tapaista voimakasta suhdannevaihtelua ei ole onneksi ollut, Uusi-Mikkola muistelee.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.