Metsäkoneurakointi

Sampo Rosenlew FR48 kuormatraktorin myynti käynnistynyt vauhdilla

Sampo Rosenlew on aiemmin keskittynyt harvennushakkuille suunniteltujen metsäkoneiden valmistamiseen. HR46 harvesteri tuli sarjatuotantoon vuonna 2013 ja sen työpariksi FR28 kuormatraktori vuonna 2016. Tämän vuoden metkossa porilaisvalmistaja teki merkittävän harppauksen suuremmillekin savotoille lanseeraamalla peräti kolme täysin uutta konemallia. Näistä ensimmäisenä tuotantoon ehti FR28-kuormatraktorin isoveli, 12 tonniluokan FR48-kuormatraktori.

Sampo-Rosenlew FR48 oli koeajettavissa marraskuussa Ulvilassa ja Kontiolahdella. Vastaavan koneen jo tilaamaan ehtinyt Aleksi Vaahteranoksa oli ensimmäisten koeajajien joukossa.

FR48-uutuusmallin myynti käynnistyi vauhdikkaasti heti metkossa ja marraskuussa kone oli ensimmäistä kertaa yleisesti koeajettavana, kun Sampo Rosenlew piti kaksipäiväiset työnäytökset Ulvilassa ja Kontiolahdella. Metsätrans vieraili ensimmäisenä koeajopäivänä Kullaan metsäopiston maastossa aistimassa tunnelmia.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.