Metsäkoneurakointi

Jukka-Pekka Seljänperä on nimitetty John Deere Forestry Oy:n piiripäälliköksi Pohjois-Suomen myyntipiirin

Jukka-Pekka Seljänperä on nimitetty John Deere Forestry Oy:n Pohjois-Suomen myyntipiirin piiripäälliköksi. Hän aloittaa tehtävässään 9.8.2021.

Koulutukseltaan Seljänperä on metsätalousinsinööri AMK. Hän tuntee hyvin metsäkonealan työskenneltyään vuosina 2014-2019 John Deere Forestry Oy:n piiripäällikkönä Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun konemyynnissä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Pohjois-Suomen piiripäällikön tehtävään hän siirtyy Avescolta, jossa hän on toiminut avainasiakaspäällikkönä vastaten CAT-maansiirtokoneiden myynnistä Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin alueella.

Rovaniemen uusi asiakaspalvelukeskus kuuluu sarjaan investointeja, joilla John Deere Forestry vahvistaa asiakastukeaan päämarkkinoillaan

Uuden asiakaspalvelukeskuksen rakentaminen on aloitettu Rovaniemellä. Rakennus valmistuu vuoden 2022 alkupuolella Energiakadulle, vain muutaman kilometrin päähän nykyisestä toimipisteestä Kemin suuntaan. Nykyisen Rovaniemen toimipisteen kaikki toiminnot tulevat siirtymään uuteen rakennukseen vuonna 2022. Uusi asiakaspalvelukeskus on kooltaan yli 1.400 m2. Rakennukseen tulee neljän koneen korjaamohalli sekä erillinen etälukituksella toimiva pesuhalli, jonne asiakas voi tuoda koneen oman aikataulunsa mukaan. Lisäksi tiloihin tulee varaosa- ja tarvikemyymälä, varaosavarasto sekä neuvottelu- ja koulutustilat ja henkilöstön sosiaalitilat. 10.000 m² tontilla on hyvin tilaa kylmävarastolle, uusille ja käytetyille sekä huoltoon tuleville koneille.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Olemme johdonmukaisesti investoineet asiakastuen parantamiseen Suomessa. Vuonna 2020 valmistui uusi asiakaspalvelukeskus Laukaaseen ja nyt investoimme Rovaniemelle. Näemme Pohjois-Suomen erittäin merkittävänä alueena puunkorjuussa, kertoo Suomen aluejohtaja Mika Hannonen.