Kuljetus

Volkswagen Crafter nyt myös nelivetoisena isomman kokoluokan kuorma-autona

Volkswagen Crafter mallisto on täydentynyt uudella isomman kokoluokan kuorma-automallilla – Crafter Oberaigner 4x4 nelivetomalli on nyt myynnissä Suomessa. Volkswagen Oberaigner 4x4 kuorma-auto perustuu Crafterin 50/55 alustaan. Muutos tuo mukanaan Torsen-tyyppisen jatkuvan nelivedon, joka on muokattu vakiokorkuiseen alustaan. Crafter Oberaigner 4x4 -version muutos on mahdollista tehdä kaikkiin 50/55 kokonaispainon kori-/alustamalleihin ja pituuksiin (3640, 4490, 4490L).

Volkswagen Crafter Oberaigner 4x4 -mallin moottorina on aina 130 kW (177 hv) tehoinen 2,0 TDI -dieselmoottori ja se voidaan yhdistää joko 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon tai 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon. Nelivetojärjestelmässä on itselukkiutuva ja väännön tunnistava keskustasauspyörästö. Voimansiirron takauspyörästön lukkoja ei enää ole. Nelivetojärjestelmän tuoma lisäpaino on vain noin 130 kg. Suurimmalla kokonaismassalla 5,5 tonnia on mahdollista jopa 2,8 tonnin hyötykuorma. Maksiminopeus on rajoitettu 90 km/h.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Volkswagenilla ei ole aikaisemmin ollut mallistossaan tämän kokoluokan kuorma-autoa nelivedolla varustettuna. Volkswagen Crafter Oberaigner 4x4 tuo nyt oivan lisän mallistoon ja on erityisen houkutteleva vaihtoehto mm. vesilaitoksille, sähkölaitoksille, verkon rakennukseen ja kuntien ja valtion ylläpitämille toiminnoille.

Volkswagen Crafter Oberaigner 4x4 kuorma-automalliston merkittävimpiä vakiovarusteita ovat mm. ESP-ajonvakausjärjestelmä, kauko-ohjattu keskuslukitus, monitoiminäyttö MFD+, digitaalinen ajopiirturi, kaistanvahti Lane Assist, Climatic-ilmastointi, monitoimiohjauspyörä, vakionopeudensäädin, kuljettajan ja etumatkustajan istuinlämmitys, sähkösäätäiset ja lämmitettävät peilit sekä automaattitoiminen lisälämmitin. Lisäksi Volkswagen Crafter Oberaigner 4x4 -mallin takuu on aina 5 vuotta / 200 000 km.