Metsäkoneurakointi

ProSilva Oyj – 20 vuotta lujia työkoneita

ProSilva Oyj perustettiin Ruovedellä 1998. Lasse ja Markku Karilainen ovat kuitenkin aloittaneet koneiden rakentamisen jo vuonna 1981, jolloin valmistettiin ensimmäiset metsänlannoitukseen käytetyt prototyypit ja ensimmäinen puunajoon tarkoitettu kone valmistui 1985. Hakkuukoneiden rakentaminen alkoi pienistä telakoneista ja sieltä vaatimusten kasvun kautta pyöräkoneisiin. Nyt valmistettavalla ÄSSÄ/ProSilva hakkuukoneella on takanaan yli viidentoista vuoden tuotekehittely ja testaus. Kevään 2018 aikana yrityksen omistuspohja laajeni, ja samalla Tuomas Korhonen aloitti uutena toimitusjohtajana, Lasse Karilainen toimii jatkossa hallituksen puheenjohtajana, ollen edelleen myös toiseksi suurin osakas. 25.5.2018 ProSilva juhlisti tehtaallaan 20 vuotista taivaltaan.

ProSilva juhli 20 vuotista taivaltaan perjantaina 25.5.2018 Ruoveden tehtaallaan.

Lasse Karilainen oli merkkipäivänä kiireinen mies, kun onnittelijoita riitti pitkin päivää. Kaikkiaan juhlissa vieraili yli 300 kävijää, joukossa runsaasti metsäkoneurakoitsijoita.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.