Kuljetus

Volkswagen Hyötyautot jatkaa autourheilun SM-sarjojen ja nuorisotoiminnan tukemista

Volkswagen Hyötyautoja maahantuova K Auto Oy ja suomalaisen autourheilun kattojärjestö AKK jatkavat pitkäaikaista autourheilun SM-sarjoja koskevaa yhteistyötään myös vuonna 2022. Merkittävä osa yhteistyötä on nuorisotoiminta Karting SM -sarjan puitteissa.

Yhteistyö kattaa kaikki AKK:n hallinnoimat kotimaiset autourheilun arvosarjat – rallin, rallicrossin, rata-autoilun ja kartingin SM-sarjat. Sopimuksen myötä Volkswagen Hyötyautot on näkyvästi esillä sarjojen kilpailutapahtumissa ja tarjoaa AKK:n käyttötarpeisiin sopivia autoja Volkswagen Hyötyautojen mallistosta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Volkswagen Hyötyautot tarjoaa ensiluokkaista kuljetuskalustoa, jota autourheilun harrastajat tarvitsevat. Hyviä esimerkkejä ovat Suomessa asiakkaan tarpeiden mukaan rakennetut Transporterit ja Crafterit, jotka toimivat mainiosti huoltoautoina. Meillä on vahva asema markkinoilla, onhan esimerkiksi Transporter ollut nyt jo 10 vuotta peräkkäin Suomen ostetuin pakettiauto, ja haluamme olla myös varikoiden voittaja. Lisäksi haluamme olla tukemassa maallemme mainetta niittänyttä suomalaista autourheilua, etenkin sen nuorisotyötä kartingin kautta. Osa kuljettajista luo kartingissa itselleen perustan tavoitellessaan paikkaa maailman huippukuljettajien joukkoon, mutta kaikissa tapauksissa se antaa nuorille erinomaisen mahdollisuuden opetella tiimityötä ja auton käsittelyä turvallisessa ympäristössä, kertoo K-Auton Volkswagen Hyötyautoista vastaava liiketoimintajohtaja Juha-Pekka Sihvonen.

- Volkswagen Hyötyautot on ollut AKK:n ja suomalaisen autourheilun kumppanina jo pitkältä viime vuosikymmenen puolelta. Näin upealla ja useita vuosia kestäneellä yhteistyöllä on valtava merkitys kilpailu- ja harrastetoiminnallemme, ja samalla pystymme rakentamaan yhdessä parempaa sekä myös vastuullisempaa tulevaisuutta monella eri sektorilla. Autourheilu on kirjaimellisesti koko Suomen urheilulaji ja Volkswagen Hyötyautojen laadukkaan malliston avulla pystymme liikkumaan ja luomaan upeita autourheiluelämyksiä eri puolilla maata peräti neljän eri arvosarjan kilpailuissa. On mahtavaa päästä aloittamaan uusi kausi 2022 ja tämä yhteistyö konkreettisesti nyt tulevana viikonloppuna Ralli SM -sarjan avausosakilpailussa, Rovaniemen Arctic Lapland Rallyssa, sanoo AKK Sports Oy:n kaupallinen johtaja Petteri Nikkanen.