Metsäkoneurakointi

Laura Linkoneva: Metsäkonealaa vaivaa kausiluonteisuus ja epävarmuus - Taloudellinen varautuminen ja monialaisuus kannattaa

Ennen metsäalalle siirtymistä kirjoitin aktiivisesti osakesäästämisestä. Olin perustamassa nuorille suunnattua sijoitusverkostoa, kirjoitin kolme vuotta Kauppalehteen sijoituskolumnia ja alleviivaan aina sitä, että myös pienistä tuloista kannattaa säästää ja sijoittaa. Sijoittaminen ei ole vain rikkaiden ja hyvätuloisten juttu, vaan jo kympeillä kuukaudessa pääsee hyvin alkuun.

ponsse kuormatraktori
Vaikka Laura Linkoneva kokee itsensä vahvasti hakkuukoneenkuljettajaksi, hän voisi hyvin ajaa vaikka kesän ajan myös ajokonetta.

Metsäkonealaa vaivaa näin keväisin kelirikkoseisokit, ja vaikka moni saa sumplittua pekkasia, lomia ja työaikapankkiin kertyneitä tunteja niin, ettei taloudellinen tilanne kovasti niiaa, isketään monelle kuitenkin lomautuslappu kouraan ja hetkellisesti taloudellinen tilanne saattaa olla hyvinkin ohkainen. Moni toivottavasti kuuluu työttömyyskassaan, josta saa kelirikon ajalle toimeentuloa, mutta vanha osakesäästäjävalistaja kehottaa varautumaan lomautuksiin myös ennalta.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.