Metsäkoneurakointi

John Deere Forestrylle uusi jälleenmyyjä Portugalissa

Moviter palvelukeskus Leiria, Portugali
Moviter palvelukeskus Portugalin Leiriassa

Uusi jälleenmyyjä Moviter Equipamentos S.A on jo aikaisemmin toiminut John Deere -maanrakennuskoneiden sekä Wirtgen- ja Waratah -tuotteiden jakelijana.

John Deere Forestry vahvistaa jatkuvasti asiakaspalveluaan ja myyntiään ammattilaisen ja asiakaslähtöisen jälleenmyyjäverkoston avulla. Tiiviissä yhteistyössä John Deere Forestryn kanssa jälleenmyyjäverkosto parantaa John Deeren metsäkoneiden osuutta markkinoilla.

Moviter Equipamentos S.A., jonka pääkonttori sijaitsee Leiriassa, Portugalin länsirannikolla, on tunnettu John Deeren maanrakennuskoneiden, Waratah- ja Wirtgen -tuotteiden jälleenmyyjä. Yritys on tunnettu laadukkaasta asiakaspalvelusta ja teknisestä tuesta asiakkaiden keskuudessa. Moviter Equipamentos S.A. palvelee 1.6. alkaen myös John Deeren metsäkoneasiakkaita Portugalissa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Moviter Equipamentos S.A:lla on viisi myynti- ja huoltopistettä eri puolilla Portugalia (Leiria, Lissabon, Porto, Évora ja Funchal) ja kokemusta myös toiminnasta Afrikassa.

- Asiakasläheisyys on yrityksellemme tärkeää. Pitkäaikainen kokemuksemme John Deere -maanrakennuskoneista ja Wirtgen Groupin jälleenmyyjänä toimimisesta antaa meille hyvän pohjan edustaa John Deere Forestry -tuotteita Portugalissa. Jotta voimme palvella asiakkaitamme paremmin, haluamme työskennellä parhaiden tuotemerkkien kanssa ja kehittää jatkuvasti palveluitamme ja teknistä asiakastukeamme, sanoo Moviter Equipamentos S.A.:n toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen Arnaldo Sapinho.

- Moviter Equipamentos S.A:lla on vahva vuosikymmenien kokemus asiakaspalvelusta raskaskonealalta, koulutettu tekninen henkilöstö. Se on hyvässä asemassa ja valmis tukemaan metsäkonealan asiakkaita Portugalissa, sanoo Sami Kulmala, John Deere Forestry, jälleenmyynnistä ja jakelukanavasta vastaava päällikkö.

Sami Kulmala, John Deere Forestry, jälleenmyynnistä ja jakelukanavasta vastaava päällikkö ja Arnaldo Sapinho toimitusjohtaja, Moviter Equipamentos S.A.
Sami Kulmala, John Deere Forestry, jälleenmyynnistä ja jakelukanavasta vastaava päällikkö ja Arnaldo Sapinho toimitusjohtaja, Moviter Equipamentos S.A.