Metsäkoneurakointi

Ranska on merkittävä markkina Nisula Forestille

Sarl Dyna-Touraine
Nisula Forest Oy:n Ranskan jälleenmyyjä Sarl Dyna-Touraine järjesti alkukesästä uusien toimitilojen avajaiset Neuillé-Pont-Pierressa ja Bordeaux'ssa.

Nisula Forest Oy:n Ranskan jälleenmyyjä Sarl Dyna-Touraine järjesti alkukesästä uusien toimitilojen avajaiset Neuillé-Pont-Pierressa ja Bordeaux'ssa. Tapahtuman aikana luovutettiin myös ensimmäinen Nisula N6-harvesteri Ranskaan sekä yksi Nisula 755X-koura 26 tonniseen kaivinkoneeseen.

- Uudet tilat mahdollistavat huippuluokan asiakaspalvelun sekä parantaa Nisula Forestin tuotteiden saatavuutta Ranskassa. Vieraita avajaisissa oli noin 500, myynti- ja markkinointijohtaja Timo Savornin kertoo.

Nisula N6
Tapahtuman aikana luovutettiin myös ensimmäinen Nisula N6-harvesteri Ranskaan.

Ranska on merkittävä markkina kaikille konevalmistajille, uusia koneita on viime vuosina myyty noin 300.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Nisula Forestille Ranska on vahva markkina. Meillä on aivan huippu jälleenmyyjä, jolla on nykyään toimipisteet sekä Pohjois- että Etelä-Ranskassa. He ovat olleet hyvin lähellä asiakkaita ja tarjonneet aina parasta asiakaspalvelua, sillä pääsee jo pitkälle. Meillä Nisulalla puolestaan tehdään hyvin tiiviisti töitä jälleenmyyjien kanssa, ja heitä kuunnellaan tarkalla korvalla. Nisulan tuotteet puolestaan soveltuvat kokonaisuudessaan erinomaisesti kyseiselle markkinalle. Uskon menestyksen piilevän tässä kokonaisuudessa, Savornin jatkaa.

Ranskassa asennetaan paljon myös kaivinkoneisiin, mikä tekee siitä tärkeän markkina-alueen myös irtokourille.

kaivinkone
4637 Ranskassa kourien asentaminen kaivinkoneisiin on yleistä, mikä tekee siitä tärkeän markkinan myös Nisula Forestin irtokourille.