Puutavara-autoilu

Kongan Konepaja Oy Mäntyharjulta liittyy KOME Oy:n myynti ja huoltopiste ketjuun

Briab-puutavaraperävaunu

Kome Oy on tehnyt sopimuksen Briab- ja Kome-tuotteiden myynnistä ja Briab-huoltoliiketoiminnasta Kongan Konepajan kanssa. Kongan Konepaja Oy sijaitsee Etelä-Savon kuorma-auto toiminnan keskiössä Mäntyharjulla, osoitteessa Virransalmentie 187.

Tehty sopimus parantaa Kome- ja Briab-tuotteiden huollon saatavuutta Etelä-Savon alueella. Samalla varaosien jakelu tehostuu.

Kongan Konepajalla on pitkät perinteet puutavara-autoilun ja perävaunujen myynnin ja huollon toteuttamisesta alueen asiakkaille sekä valtakunnallisesti. Kongan Konepaja Oy:n henkilökunta on asiakaspalvelun ammattialaisia monipuolisella osaamisella ja automiesten ajatusmaailman hyvin tuntevana myynti- ja huoltopisteenä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Jarkko Kongan asiakaspalvelun vastaamana Kongan Konepaja pystyy palvelemaan monipuolisesti Kome Oy:n valmistamien tuotteiden myynti ja huoltopalvelua . Myynnissä Jarkko ja Petri Lievonen palvelevat asiakkaita laajalti kuten aikaisemminkin.

Huoltokorjaamolta löytyy ajoneuvonostimet ja kaikki tarvittavat huoltoa helpottavat laitteet kuten ABS/EBS järjestelmien testaus.