Metsäteollisuus

UPM tarjoaa yli 100 oppisopimuspaikkaa Suomen tehtaillaan

UPM oppisopimuskoulutettavia
UPM Kymin ja UPM Kaukaan paperitehtailla viime syksynä aloittaneita oppisopimuskoulutettavia.

UPM rekrytoi tänä syksynä yli 100 opiskelijaa oppisopimusohjelmiinsa. Oppisopimuspaikkoja avataan jälleen Jämsänkosken, Rauman, Valkeakosken, Lappeenrannan, Kouvolan ja Pietarsaaren sellu- ja paperitehtailla, Juupajoen, Lappeenrannan ja Pietarsaaren sahoilla sekä Joensuun vaneritehtaalla. Ensimmäisen kerran oppisopimuskoulutettavia otetaan myös UPM Raflatacin Tampereen tarralaminaattitehtaalle.

Yhteishaku eri tehtaiden oppisopimusohjelmiin alkaa 1.9.2022 ja päättyy 3.10.2022. Ohjelmat alkavat pääsääntöisesti joulukuun 2022 alussa.

- Nyt avattavat oppisopimusohjelmat ovat kehittymispolku useisiin ammattitehtäviin eri puolilla Suomea. Kaikki UPM:n oppisopimusohjelmat räätälöidään liiketoimintojen tarpeisiin ja toteutetaan tutkintotavoitteellisena täsmäkoulutuksena. Olen iloinen, että voimme avata näin paljon uusia oppisopimuspaikkoja. Haluankin kannustaa mahdollisimman monia hakemaan erittäin laadukkaisiin ohjelmiimme ja hankkimaan työssä vaadittavan ammattitaidon, sanoo UPM:n koulutuspäällikkö Jari Nyström.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Ammattitutkintoon valmistavat oppisopimusohjelmat kestävät noin kaksi vuotta ja koostuvat käytännön harjoittelusta sekä lyhyistä teoriaopinnoista. Koulutusyhteistyökumppanien kanssa toteuttavista oppisopimusohjelmista valmistuu osaajia monipuolisiin tuotannon, automaation, mekaanisen kunnossapidon ja voimalaitosten tehtäviin.

Opiskelijoille maksetaan palkkaa oppisopimusohjelman ajalta. Heidät valitaan ja koulutetaan aina sillä ajatuksella, että he työllistyisivät koulutusta vastaaviin tehtäviin UPM:llä.