Tapahtumat

KULJETUS 2023 -suurtapahtumasta tulossa ennätyksellisen laaja läpileikkaus kuljetusalaan

Kuljetusalan suurtapahtuma järjestetään 25.−27.5.2023 messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa Jyväskylässä neljän vuoden tauon jälkeen. Tapahtuman näyttelypaikat ovat täyttyneet jo puolisen vuotta ennen tapahtumaa.

Kuljetus 2017
Kuljetusmessut järjestettiin edellisen kerran Jyväskylän Paviljongissa vuonna 2017. 

Ensi toukokuussa kuljetusalan toimijat pääsevät jälleen verkostoitumaan ja tutustumaan alan uutuuksiin alan merkittävimmässä kotimaisessa tapahtumassa. Tapahtumassa on mukana yli 150 näytteilleasettajaa. Kuljetus 2023 -suurtapahtuma tarjoaa kävijöille kattavan läpileikkauksen kuljetusalaan. Tapahtumassa ovat esillä uusin raskas ja kevyt kuljetuskalusto, päällirakenteet sekä läpileikkaus alan palveluista ja tarvikkeista Suomesta ja ulkomailta. Messuilla pääsee tutustumaan kuljetusalan uutuuksiin ja trendeihin sekä parhaisiin ratkaisuihin.

- Vastaava tapahtuma on viimeksi järjestetty vuonna 2019. Kuorma- ja pakettiautojen mallistot ovat ehtineet viime tapahtuman jälkeen uusiutua, joten tapahtumassa on tällä kerralla poikkeuksellisen paljon uutta nähtävää ja kuultavaa. Koronapandemia ja geopoliittinen tilanne ovat kuristaneet myös autotuotantoa, mutta pahin saatavuuspula näyttää jo jääneen taakse. Raskaiden kuorma-autojen rekisteröinnit ovatkin jo kääntyneet viime kuukausien aikana kasvuun, kertoo toimitusjohtaja Tero Kallio Autotuojat ja -teollisuus ry:stä.

Tero Kallio
Tero Kallio

Päällirakenteiden toimiala odottaa Kuljetus-tapahtumasta menestystä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Maailmantilanne aiheuttaa edelleen huolenaiheita lähinnä komponenttien saatavuuden ja niiden hintojen nousun osalta. Kysyntä on kuitenkin pysynyt hyvällä tasolla ja katsomme luottavaisesti tulevaisuuteen, toteaa Teknologiateollisuuden Perävaunut ja Päällirakenteet -toimialaryhmän puheenjohtaja Aki Sirén.

- Näyttelypinta-alaa on varattuna yli 27 000 m2 ja Kuljetus 2023 -osastopaikat on käytännössä jo nyt varattu loppuun. Näyttely tulee tarjoamaan parhaan kattauksen alan tuotteita, palveluja ja yhteistyömahdollisuuksia yrityksille ja julkishallinnolle sekä kuljetus- ja logistiikka-alan nykyisille ja tuleville ammattilaisille. Tapahtuma sopii kaikille, joita kuljetusala kiinnostaa. Ajankohta kannattaa ehdottomasti merkitä kalenteriin ja ottaa messut kevään suunnitelmiin, sanoo tapahtumasta vastaava myyntipäällikkö Hannu Mennala Jyväskylän Messuilta.