Tapahtumat

Uusittu Pulpaper 2024 panostaa tehokkaisiin kohtaamisiin

Helsingissä järjestettävä kansainvälinen PulPaper on yksi johtavista metsäteollisuudenammattitapahtumista. Tapahtuman järjestäjätahot ovat käyneet keskusteluja kesällä järjestetyn PulPaper 2022 -tapahtuman jälkeen alan yritysten kanssa ja päätyneet aivan uudenlaiseen konseptiin, joka palvelee entistä paremmin sekä yrityksiä että alan ammattilaisia. Moderni PulPaper 2024 -tapahtuma järjestetään 10. – 11.4.2024 täysin uudistuneena Helsingin Messukeskuksessa.

Pulpaper 2022
Pulpaper 2022 järjestettiin kesäkuussa.

- On hienoa, että PulPaper kulkee ammattitapahtumien kehityksen kärjessä. Tästä saamme kiittää pääyhteistyökumppaniamme Puunjalostusinsinöörit ry:tä sekä erityisesti alan yrityksiä ja heidän panostustaan kehitystyöhön. Yhdessä olemme kehittäneet tapahtuman, jossa kohtaamiset ovat keskiössä. Uusi konsepti on kustannustehokas, helppo ja siinä on otettu huomioon myös kestävä kehitys ja vastuullisuus. Tapahtuman kehittäminen etenee nyt nopeaa vauhtia ja uudesta tapahtumasta päästään kertomaan lisää keväällä, jolloin osastovarauksia voi alkaa tekemään, kertoo liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström Helsingin Messukeskuksesta.

Tehokkaampi, kestävämpi, demokraattinen ja ketterä tapahtumakonsepti

Osastot standardisoidaan ja yrityksille tehdään valmiita osastoratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Osastot rakennetaan täysin kierrätettävistä rakenteista ja sekä valaistukseen että kokonaisilmeeseen kiinnitetään erityistä huomiota. Uudenlainen osastojen sijoittaminen tapahtuma-alueelle tarjoaa isoille ja pienille yrityksille samanarvoisia paikkoja. Yrityksille tarjotaan mahdollisuuksia näkyä myös muualla tapahtuma-alueella. Osallistuminen on yrityksille kustannustehokasta, kestävää ja helppoa.

Uudistunut ohjelma ja sosiaaliset tilaisuudet

Näyttelyosuus lyhenee kahteen päivään, ja tieteellisille konferensseille on tapahtumassa kokonaan oma päivänsä. Näyttelyn keskiössä on ohjelmalava ja kaikki tapahtuu näyttelyn aikana samassa tilassa. Yritysten osastojen ulkopuolella on moninaisia verkostoitumispaikkoja, joissa yritykset voivat kohdata asiakkaitaan erilaisten teemojen ympärillä. Tapahtumasta tehdään moderni, viihtyisä ja rento kohtaamispaikka, jossa on helppo verkostoitua ja tehdä kauppaa. Iltatilaisuudet uudistetaan ja niissä panostetaan laadukkaaseen ohjelmaan ja ensiluokkaiseen palvelutasoon.

PulPaper-brändin ja markkinoinnin uudistaminen

Tapahtuman markkinointistrategia, brändi ja ilme uudistetaan moderniksi unohtamatta PulPaperin nykyistä vahvaa brändiasemaa. Tapahtumassa tuodaan esille metsäpohjaisen biotalouden perinteisten tuotteiden lisäksi myös uudet innovatiiviset biotuotteet muun muassa puupohjaiset tekstiilit ja biokemikaalit. Start-up-yritykset ovat entistä näkyvämmin esillä ja tapahtuma solmii uudenlaisia kumppanuuksia.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Helsingin Messukeskus järjestää PulPaper-tapahtuman yhteistyössä Puunjalostusinsinöörit ry:n kanssa nyt jo 12. kertaa

Tehokasta verkostoitumista kesäkuussa 2022

Kansainvälinen metsäteollisuuden ammattitapahtuma PulPaper 2022 järjestettiin tiistaista torstaihin 7. - 9.6.2022 Helsingin Messukeskuksessa samaan aikaan kemian ja bioteollisuuden ammattitapahtuman ChemBio Finland 2022:n ja kemikaaliturvallisuuden kansainvälisen Helsinki Chemicals Forumin kanssa. Yli 6000 ammattilaista osallistui tapahtumakokonaisuuteen ja näytteilleasettajia oli yli 300.