Ajankohtaista

SSAB palkkaa noin 800 kesätyöntekijää Suomessa

SSAB tarjoaa jälleen työpaikan sadoille nuorille ensi kesänä. Raahen terästehtaalle palkataan noin 600 kesätyöntekijää, Hämeenlinnaan noin 170, ja lisäksi paikkoja on tarjolla myös pienemmillä toimipaikoilla eri puolilla Suomea.

SSAB kesätyö

SSAB hakee kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin. Raahessa kesätyöpaikkoja on tuttuun tapaan avoinna satamassa, rauta- ja terästuotannossa, valssaamolla sekä mekaanisessa ja sähkökunnossapidossa, kiinteistöhuollossa ja laboratorioiden toiminnoissa. Kesätöitä tehdään sekä vuorotyönä että päivätyönä. Kesätyöt ajoittuvat pääsääntöisesti touko-elokuulle 2023.

Tuotannon kesätyöpaikkojen lisäksi SSAB:llä on Raahessa tarjolla kesäksi töitä myös tuotannonohjauksessa, kuljetustensuunnittelussa, ympäristötiimissä, prosessitietojärjestelmien kehityksessä ja prosessikehityksessä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Hämeenlinnassa tuotannon työtehtävät sijoittuvat tuotantoprosessin eri vaiheisiin, kuten prosessin valvontaan, laaduntarkkailuun ja lähetystoimintoihin. Työtehtäviä on myös kunnossapidossa ja tehdaspalvelussa. Kesätöitä on tarjolla myös IT:ssä, laboratorioissa, tuotannonohjauksessa, kuljetustensuunnittelussa sekä työnjohtotehtävissä.

- Kesätyöntekijät ovat meille todella tärkeitä monessa mielessä. Heidän avullaan tuotanto jatkuu normaalisti vakituisen henkilöstön loma-aikoinakin. Samalla nuoret voivat tutustua terästoimialaan ja SSAB:hen yrityksenä. He tuovat aina mukanaan myös tuoretta tietoa, uusia näkökulmia ja energiaa työyhteisöömme, kertoo SSAB Europen Suomen henkilöstöjohtaja Matti Santala.