Kuljetus

Timo Rajala aloittaa Volvo Truck Center Tampereen huoltopäällikkönä

Timo Rajala

Volvo Truck Center Tampereen uutena huoltopäällikkönä aloittaa 22.3.2023 Timo Rajala. Timo on työskennellyt pitkään maanrakennuskoneiden parissa eri tehtävissä. Hän on toiminut huoltopäällikkönä ja varaosapäällikkönä Pirkanmaan alueella yli 10 vuoden ajan.

Uuden huoltopäällikön haku tuli ajankohtaiseksi, kun useita vuosia huoltopäällikkönä toiminut Jani Rajamäki siirtyi yrittäjäksi työskentelemään Korjaamo Akatemia -hankkeen parissa.

”Sosiaalisena kaverina Timo saa johdettavakseen yhden Suomen suurimmista huoltokorjaamoista, jossa hänellä on tukenaan rivi alan huippuammattilaisia. Volvo Truck Center Tampereen toimipisteellä työskentelee yhteensä noin 50 henkilöä. Tampereella on laajat aukioloajat sekä tietysti myös Volvo Action Service 24/7-palvelut", Idän aluejohtaja Kalle Hakala sanoo.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Lähden innolla hoitamaan tätä tehtävää ja ottamaan vastaan haasteet ja mahdollisuudet, joita se tarjoaa. Olen toiminut lähes koko työurani liikkuvan kaluston parissa ja tämä on loistava tilaisuus ottaa seuraava askel eteenpäin”, Timo Rajala kertoo.