Metsäkoneurakointi

Ponsse avasi uuden huoltopalvelukeskuksen Etelä-Ruotsissa

Ponsse kuormatraktori

Ponsse avasi uuden huoltopalvelukeskuksen Etelä-Ruotsissa, Värnamossa. Värnamo on Ponssen viides oma PONSSE-huoltopalvelukeskus Ruotsissa ja samalla myös eteläisin. Konemäärien kasvaessa palveluiden tarve on alueella lisääntynyt ja uusille tiloille on ollut kysyntää.

- Meillä on tarve lisätä huoltopalvelukapasiteettia koko maassa ja erityisesti panostamme Etelä-Ruotsin palveluihin. Kasvaneet konemäärät tarvitsevat hyvät palvelut ja Etelä-Ruotsi on vahvaa metsätalousaluetta, Ponsse Oyj:n myynti- ja markkinointijohtaja Jarmo Vidgrén kertoo.

- Haluamme kasvaa Ruotsin markkinoilla, vaikka kilpailu on kovaa. Uskomme pystyvämme tarjoamaan parhaat tuotteet ja palvelut myös Ruotsissa, Jarmo Vidgrén toteaa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Parin viime vuoden ajan Ponsse on avannut Ruotsissa kolme uutta PONSSE-huoltopalvelukeskusta. Sopimushuoltajien määrä on vastaavasti hieman pienentynyt, mutta samalla yhteistyötä sopimushuoltoverkoston kanssa on kehitetty voimakkaasti.

Ponsse AB aloittaa palvelut Värnamossa kolmen työntekijän ja huoltoauton voimin. Yksikön toiminnasta vastaa Johan Andersson, joka on siirtynyt Ponsselle Norwegianilta huoltoesimiehen tehtävistä. Viiden oman PONSSE-huoltopalvelukeskuksen lisäksi Ponssella on Ruotsissa 20 sopimushuoltajaa palvelemassa noin 600 PONSSE-metsäkoneen konekantaa.