Puutavara-autoilu

Länkipohjassa koittaa uusi aika

Perävaunuvalmistaja Jyki Oy:n tehdas uuden Jämsän Länkipohjassa on siirtymässä uuteen aikaan. Mittava remontti- ja uudisrakennusprojekti on pikkuhiljaa valmistumassa. Sen myötä tehtaan osavalmistus ja hitsauskokoonpano uusiutuu ja vanhimmat tilat jäävät kokonaan uusien seinien sisään ja uuden katon alle. Samassa yhteydessä korjaamotilat kasvavat kolminkertaiseksi, korjaamolle tulee uutta tekniikkaa ja varaosapalvelu paranee.

Jyki
Jykin viimeistelyhallissa oli helmikuun alussakin tungosta, vaikka viime kuukausien vaunukauppa kotimaahan on ollut tavallista hiljaisempaa suomalaisasiakkaiden asiakkaiden odottaessa ratkaisuja massa/ mitta-asiaan. Vientivaunuja on tehty koko ajan totuttuun tahtiin.

- Meillä kontrasti tuotteiden ja vanhimpien tuotantotilojen välillä on ollut pitkään melkoinen. Tuotteemme ovat aina olleet ajanmukaisia ja hyviä, mutta niitä on valmistettu näihin saakka 60-luvun olosuhteissa. Nyt tuomme toiminnan ja olosuhteet nykypäivään, perustelee toimitusjohtaja Aki Sirén.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.