Kuljetus

Nokian Renkaat esittelee uuden rengasperheen tie- ja maastokäyttöön

120-vuotisjuhlaansa viettävä Nokian Renkaat on viime vuosina järjestelmällisesti laajentanut kuorma- ja linja-autotuotevalikoimaansa. Viimeisin lisäys valikoimaan on Nokian R-Truck -rengasperhe vaativaan tie- ja maastokäyttöön, kuten maansiirtotyömaille ja metsäautoteille.  

- Tie- ja maastokäyttö vaatii renkaalta erityisiä, toisinaan jopa keskenään ristiriitaisia ominaisuuksia, kertoo Nokian Raskaiden Renkaiden tuotepäällikkö Teppo Siltanen.  

- Tasainen valtatie ja kivinen maansiirtotyömaa tai mutainen metsäautotie ovat hyvin erilaisia. Nokian R-Truck -tuotesarja iskee erinomaisesti näiden maailmojen välille.  Maastokäytön näkökulmasta kaikissa Nokian R-Truck -renkaissa on avoin pintakuvio ja leveät urat, joiden myötä renkaan kuvion puhdistuvuusominaisuudet ovat hyvät pehmeässä maastossa, kuten mudalla, hiekalla ja lumella. Tämä parantaa sekä pitoa että luotettavuutta. Sen lisäksi renkaissa on erityinen kumiseos, joka suojaa poikkeuksellisen hyvin viilloilta ja halkeamilta. Tämä puolestaan vähentää rengasvaurioita kovemmassa maastossa. Renkaiden pääurissa on myös kivenpoistajat, jotka pidentävät renkaan käyttöikää. Tiekäytössä Nokian R-Truck -rengas tarjoaa erinomaisen kilometrisuoritteen, kiitos tasaisen kulumismuodon ja alhaisen lämmönkehityksen. Lisäksi renkaiden ominaisuudet kestävät koko niiden käyttöiän. Symmetrinen pintakuvio on myös hiljainen ja sen vierinvastus on alhainen.  

Innovatiivista suunnittelua

 - Nokian R-Truck -sarja todella edustaa rengassuunnittelun terävintä kärkeä, Teppo Siltanen sanoo.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

 -Symmetrinen ja avoin pintakuvio, jossa on suuret kuviopalat, sekä sivupinnan suunnittelu ovat kaikki erittäin nykyaikaisia.

 Nokian Renkaiden perinteiden mukaisesti Nokian R-Truck soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Kaikissa renkaissa on 3PMSF-hyväksyntä, ja ne ovat kotonaan niin lumisilla teillä kuin kuumalla asfaltillakin.

 Tuotelinjan päällikkö Ari Maunula tiivistää asian näin:

 - Nokian R-Truck -renkaat on testattu ja valmistettu Euroopassa, ja uusi sarja vastaa eurooppalaisia standardeja ja määräyksiä. Halusimme suunnitella parhaan mahdollisen renkaan eurooppalaisille kuljettajille riippumatta siitä, kuinka etelässä tai pohjoisessa he ajavat.

Nokian R-Truck -rengasperheessä on kolme eri mallia:

Nokian R-Truck Steer

Ympärivuotiseen käyttöön suunniteltu Nokian R-Truck Steer sopii eturenkaaksi erilaisiin ajoneuvoihin sekä tiellä että maastossa. Rengas on parhaimmillaan kovissa olosuhteissa. Pääurien kivenpoistajat pidentävät käyttöikää erityisesti epätasaisessa maastossa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Nokian R-Truck Drive

Joka vuodenajan rengas vetopyörille on suunniteltu tie- ja maastokäyttöön – vaativiin olosuhteisiin ja monenlaiseen maastoon. Sen urissa on suuret ja kestävät kuviopalat, jotka vähentävät viiltoja ja repeämiä haastavissa ympäristöissä.

Nokian R-Truck Trailer

Nokian R-Truck Trailer on optimoitu maanteille, metsäautoteille ja maastoon. Se on luotettava valinta vaativaan ympärivuotiseen perävaunukäyttöön. Renkaan pääurissa on kivenpoistajat, jotka vähentävät rengasvaurioiden riskiä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Tähtäimessä mielenrauha

Kaikesta korkeasta teknologiasta huolimatta Nokian R-Truck -renkaiden ominaisuuksilla on vain yksi tarkoitus: tehdä työstä maansiirtotyömailla ja metsäautoteillä sekä valtateillä turvallisempaa, tehokkaampaa ja ekologisesti kestävämpää.