Metsäteollisuus

Muutos Stora Enson johtoryhmässä

Stora Enso nimittää Ad Smitin Packaging Solutions -divisioonan johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.12.2023 ja raportoi Stora Enson toimitusjohtaja Hans Sohlströmille. Ad Smit on Alankomaiden kansalainen ja hänen toimipaikkansa on Alankomaissa. Hän on johtanut Stora Enson Packaging Solutions -divisioonan Western Europe -liiketoimintayksikköä tammikuusta 2023 lähtien.

Ad Smit

Ad Smitillä on yli 30 vuoden kokemus liiketoiminnan johtamisesta pakkausteollisuudessa. Vuodesta 2012 lähtien hän toimi toimitusjohtajana De Jong Packaging Groupissa, jonka Stora Enso osti tammikuussa 2023. Sitä ennen hän toimi Smurfit Kappa Groupin pakkausliiketoiminnan ja -yksiköiden johtotehtävissä yli 20 vuoden ajan.

- Olen tyytyväinen voidessani toivottaa Ad Smitin tervetulleeksi Stora Enson johtoryhmään. Adilla on laaja kokemus ja menestyksekäs tausta pakkausliiketoiminnassa. Hänellä on hyvät edellytykset sekä Packaging Solutions -divisioonan johtamiseen että De Jong Packaging Groupin kanssa tehtävän integraation ja synergioiden optimointiin, sanoo Hans Sohlström.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

David Ekberg jättää Packaging Solutions -divisioonan johtajan tehtävänsä 30.11.2023 ja siirtyy etsimään uusia mahdollisuuksia Stora Enson ulkopuolelta.

- Stora Enson ja konsernin johtoryhmän puolesta kiitän vilpittömästi David Ekbergiä hänen johtajuudestaan ja saavutuksistaan viime vuosina. Hänen toimikautensa aikana Stora Enso on kasvattanut ja vahvistanut Packaging Solutions -liiketoimintaansa merkittävästi. Toivotamme Davidille kaikkea hyvää hänen tuleviin tehtäviinsä, Hans Sohlström jatkaa.