Metsäteollisuus

Metsähallitus rekrytoi ensi kesäksi metsätalouden harjoittelijoita eri puolille maata

Metsähallituksen harjoittelijoiden rekrytointi alkoi maanantaina 20.11.2023. Harjoittelijoita rekrytoidaan metsätalouden tehtäviin yhteensä noin 60 henkilöä. Paikat on tarkoitettu metsäalaa opiskeleville.

metsähallitus
Kuva: Katri Lehtola / Metsähallitus

Harjoittelupaikkoja on tarjolla metsänhoidon ja tienpidon töiden ohjaustehtävissä, korjuun ja kuljetuksen ohjaustehtävissä sekä metsäsuunnittelussa. Opiskelijat työskentelevät Metsähallitus Metsätalous Oy:ssä.

- Työharjoittelu Metsähallituksella on alan opiskelijoille hieno mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistaan ja saada valmiuksia vastaavan kaltaisissa tehtävissä toimimiseen jatkossa. Monet harjoittelijoistamme ovat myöhemmin työllistyneet Metsähallitukselle, kertoo hallintopäällikkö Jarmo Leskinen Metsähallitus Metsätalous Oy:stä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Harjoittelupaikkoja on tarjolla ympäri maan yhteensä noin 60. Alueellisesti paikat jakautuvat siten, että niitä on Etelä-Suomessa, Pohjanmaa-Kainuussa ja Lapissa parikymmentä kullakin alueella. Työskentely tapahtuu Metsähallituksen toimipaikoilla ja työtehtäviin sisältyy maastotyötä valtion monikäyttömetsissä.

Haku alkoi maanantaina 20.11.2023 ja päättyy 15.1.2024. Harjoittelujaksot ovat kestoltaan 3–4 kuukautta.