Metsäkoneurakointi

Ponssen tytäryhtiö Epec avasi uuden tehtaan Seinäjoella

Ponsse-konserniin kuuluvan teknologiayhtiö Epec Oy:n uusi tehdas vihittiin käyttöön Seinäjoella tammikuun puolivälissä. Epec Smart Factory 1-nimellä kulkevassa tehtaassa valmistuu muun muassa ohjausyksiköitä, näyttöjä, sensoreita, sekä tehonjako- ja telematiikkayksikköjä liikkuvien työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tarpeisiin. Lisäksi yhtiö kehittää ohjelmistoja Ponsselle ja muille konevalmistajille.

Epec ESF1

Sähköistyminen on kasvava trendi myös työkone- ja hyötyajoneuvosektorilla. Se luo mahdollisuuksia myös Epecille, ja tähän kasvun mahdollisuuteen investoinnilla pyritään vastaamaan. – Epecin tuotteet tarjoavat ratkaisuja sähköisten järjestelmien ja ohjausjärjestelmien integroimiseen, optimoivat koneiden tehokkuutta ja edistävät tuottavuutta, samalla vähentäen päästöjä. Tuotteillamme mahdollistetaan tie kohti nollapäästöisiä työkoneita. Tehdas tarjoaa meille merkittävän kasvumahdollisuuden ja menestyksen jatkossakin, toimitusjohtaja Jyri Kylä-Kaila kertoi.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.