Metsäkoneurakointi

Ritiläautojen kysyntä vakaata

Vuonna 2000 Markku Pihlajamäki tuli työnjohtajaksi Pihtiputaalla toimivan Ajokone Oy:n korjaamolle. Pihlajamäki on viihtynyt työssään ja työntekijän pesti on muuttunut yrittäjäksi ja Ajokoneen osaomistajaksi. - Ajokone täyttää piakkoin 40 vuotta. Vuonna 2007 tehtyjen omistusjärjestelyjen kautta tulin Pasi Mikkosen kanssa Ajokoneen osakkaaksi. Yksi yrityksen perustajistahan oli Pasin isä Keijo Mikkonen, Pihlajamäki taustoittaa.

Markku Pihlajamäki, Scania ritiläauto
Markku Pihlajamäki toteaa, että Scania 560R XT on valmiina Lapinlahden Korpijärvellä toimivan Koneurakointi Lukkarinen Oy:n käyttöön. Heinäkuun alussa luovutettu auto oli järjestyksessään 20. tänä vuonna.

Tänä vuonna Ajokoneen tuotanto lienee kolmisenkymmentä ritiläautoa. Heinäkuun alussa tehtaalta luovutettiin tämän vuoden järjestyksessään 20. auto Lapinlahden Korpijärvellä toimivan Koneurakointi Lukkarinen Oy:n käyttöön. Tarkkaa valmistuvien autojen lukumäärää Pihlajamäki ei pysty sanomaan, sillä kohtalaisen pitkiksi venyneissä kuorma-autojen toimitusajoissa on ollut yllättäviä lisäviiveitä.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.