Metsäkoneurakointi

Ponssen Mikkelin uusi huoltopalvelukeskus avasi ovensa

Ponssen Mikkelin uusi huoltopalvelukeskus avasi virallisesti ovensa 1.2. uudella Huusharjun teollisuusalueelle, osoitteessa Katajalahdentie 8. Uuden huoltopalvelukeskuksen lisäksi Mikkelin huoltopalvelut juhlivat tänä vuonna 30-vuotista toimintaansa.

Mikkelin huoltopalvelukeskuksen uudessa huoltohallissa on kolme konepaikkaa sekä erillinen pesutila. Tilavasta varaosamyymälästä löytyy varaosien lisäksi laaja valikoima sekä metsäkonetarvikkeita että työkaluja. Huoltopalvelukeskuksessa henkilökuntaa on kaikkiaan 15. -Pienestä on lähdetty aikoinaan liikkeelle Mikkelissä, yhden miehen varaosatoiminnasta laajennettiin huoltotoimintaan. Olemme kasvattaneet huoltopalveluiden toimintoja aina konekannan mukaan, kertoo Ponssen Suomen huoltopäällikkö Pertti Rönkkö.

Mikkeli sijaitsee isojen valtaväylien risteyskohdassa, mikä tarkoittaa sitä, että Mikkelin huoltopalveluissa asioidaan poikkeuksellisen paljon myös paikan päällä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

-Erityisen tyytyväinen olenkin nyt siitä, että olemme saaneet uuden huoltopalvelukeskuksen juuri tänne Mikkeliin. Vahvan alueellisen konekannan myötä uudet tilat tarjoavat mahdollisuuden kasvattaa korjaamokapasiteettiä, lyhentää huollon läpimenoaikoja sekä parantaa entisestään varaosalogistiikkaa. Lisäkapasiteetin myötä pystymme kasvattamaan huoltosopimushuoltojen määriä, toteaa Rönkkö ja jatkaa -Osaava ja sitoutunut henkilökunta on kaiken tekemisen keskiössä. Ihmiset ovat lopulta ratkaisevassa asemassa, kun puhutaan hyvästä ja ainutlaatuisesta asiakaspalvelusta, hyvällä asenteella saavutetaan paljon.

Ponssen huoltopalvelutoiminnot Mikkelissä lähtivät liikkeelle varaosamyynnillä vuonna 1989, metsäkoneiden huolto aloitettiin muutamia vuosia myöhemmin, vuonna 1997.