Kuljetus

Renault Master on Vuoden pakettiauto 2025

Uusi Renault Master on valittu vuoden pakettiautoksi 2025 kansainvälisen IVOTY -tuomariston toimesta. Masterin energiatehokas muotoilu sekä monipuoliset voimalinjat - diesel, sähkö sekä vety - tekevät Masterista luokkansa uuden standardin. Master on jo Renaultin viides pakettiauto, joka on voittanut tämän palkinnon ja se täydentää Renaultin tämän vuoden voittokulkua, sillä täyssähköinen Scenic E-Tech 100% electric palkittiin helmikuussa ”Car of the Year 2024” eli Vuoden Auto 2024 -nimikkeellä.

Renault Master, Van of the year 2025

Renault Master palkittiin Hannoverin IAA kansainvälisen kuljetusnäyttelyn yhteydessä järjestetyssä 2025 International Van Of The Year (IVOTY) palkintoseremoniassa 16.9.2024. Master valittiin yksimielisesti voittajaksi 25 Euroopan maata edustavan asiantuntijapaneelin toimesta.

- IVOTY-tuomaristo oli vaikuttunut täysin uudesta muotoilusta sekä korkeasta innovaation ja teknologian tasosta, jotka kehitettiin uuden Master-malliston tarpeisiin. Tämä sisältää kehittyneen aerodynamiikan, parannetun käytettävyyden sekä lisääntyneen tehokkuuden, tilan, turvallisuuden ja mukavuuden. Lisäksi uuden modulaarisen alustan ansiosta se tukee diesel-, sähkö- ja vetyvoimalinjoja. Kaikki nämä ominaisuudet täyttävät palkinto-ohjelman kriteerit. Tulevaisuuden tarpeisiin varautunut. Onnittelut Renault LCV -yksikölle tästä ansaitusta saavutuksesta, Jarlath Sweeney, Chairman, International Van of the Year Award jury.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Tämä on upea palkinto ja todellinen kunnianosoitus kaikille tämän projektin parissa työskenneille tiimeille. Uusi Master on täydellinen esimerkki siitä, mikä on tehnyt Renaultin kevyistä hyötyajoneuvoista erinomaisia jo yli 120 vuoden ajan: ne ovat innovatiivisia, mullistavia, sovellettavissa eri polttoaineille ja suunniteltu lähes rajattomasti muokattaviksi vastaamaan asiakaskuntamme yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin, Heinz-Jürgen Löw, SVP, Renault Brand, Light Commercial Vehicles

Uusi Renault Master on viides merkin malli, joka on voittanut tämän palkinnon. Aiemmat ovat Renault Master II (IVOTY 1998), Renault Trafic II (IVOTY 2002), Kangoo Z.E (IVOTY 2012) ja Kangoo Van III (IVOTY 2022).

Viime helmikuussa Vuoden autoksi valitun Renault Scenic E-Tech 100% electric -sähköauton jälkeen Renault on nyt saanut tuplavoiton eli ”Vuoden auto” ja ”Vuoden pakettiauto”. Edellisen kerran merkki voitti palkinnot peräkkäin 27 vuotta sitten tutuilla malleilla eli Renault Scenic I ja Master II.