Metsätrans

KONEOSAPALVELU FACEBOOK-KILPAILU

Koneosapalvelun valikoimista löytyy neljä erilaista spray-tuotetta, joilla suojata, voidella, poistaa kitinät sekä estää hapettuminen ja ruostuminen.

Kotimaiset ja laadukkaat tuotteet sopivat monipuoliseen työkoneiden ja muun kaluston kunnossapitoon ja voiteluun.

Metsätrans-lehden ja Koneosapalvelun facebook-kilpailussa palkintona on neljä spray-tuotetta: rasvanpoisto ja puhdistusaine, vaseliinispray, tervaspray ja multifluid sekä Metsätrans-lehden vuosikerta. Palkintopaketteja arvotaan neljä (4) kappaletta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Lisätietoa Koneosapalvelun spray-tuotteista löydät täältä: https://koneosapalvelu.fi/huoltohommiin-koneosapalvelun-kotimaiset-spra

Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä ja kommentoimalla kilpailupäivitystä Metsätrans-lehden facebook-sivulla. Osallistumisaikaa on viikon 18 loppuun asti, voittajat arvotaan maanantaina 6.5.2019. Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä ja palkinnot toimitetaan postitse.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.