Metsätrans-Lehti Oy
Metsätrans

OSALLISTU FACEBOOK-KILPAILUUN

Metsätrans-lehden tuore pipo on osoittautunut todella suosituksi, uusia tilauksia pipo kaupanpäällisenä on tullut todella mukavasti. Myös ensimmäinen pipo-arvonta keräsi valtavasti osallistujia, ja nyt on aika laittaa uusi kisa käyntiin!

Arvomme jälleen kolme (3) kappaletta uusia Metsätrans-pipoja. Yhden kutakin väriä. Pipon mukana postitamme voittajille tuoreimman Metsätrans-lehden numeron, mikäli voittajalle sitä ei vielä tule.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Osallistut kilpailuun tykkäämällä kilpailupäivityksestä fb-sivullamme ja kommentoimalla minkä kolmesta piposta haluaisit . Kannattaa ehdottomasti myös tykätä facebook-sivustamme, julkaisua saa myös jakaa ja lisäksi voit merkitä kaverin, jonka kannattaisi osallistua.

Kilpailuaika päättyy sunnuntaina 2.2.2020 , voittajat arvotaan maanantaina 3.2.2020 ja heihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti facebookissa.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Metsätrans-lehden ja pipon voit myös tilata. Tuorein lehti ja pipo kympillä, ja jos haluat kaikki vuoden 2020 numerot päälle, hinta on 60 euroa. Tilaamaan: www.metsatrans.com/tilaa-lehti

Vuoden ensimmäinen Metsätrans-lehti, perinteinen tilastonumeromme ilmestyy helmikuun viimeisenä päivänä.