Ajankohtaista

ProTruck-jälleenmyyjäverkosto laajentui

ProTruck-jälleenmyyjien verkosto on kasvanut kahdella uudella toimijalla, kun mukaan ovat liittyneet Iisalmen Rekkapiste Oy ja Raskasvaraosa Oy Vantaalta. Reilun kaksivuotisen toiminnan aikana jälleenmyyjäverkosto on laajentunut 14 paikkakunnalle.

Iisalmen Rekkapiste Oy on raskaan kaluston huoltokorjaamo ja varaosaliike. Täyden palvelun korjaamo huoltaa kuorma-autot, perävaunut, työkoneet sekä nosturit. Varastosta löytyy monipuolinen ja kattava valikoima raskaan kaluston varaosia.

- Toivomme ProTruck-yhteistyön olevan hyödyllinen asiakkaillemme ja tarjoavan heille paremman saatavuuden ja valikoiman. Toivotamme ProTruck-tuoteperheen tervetulleeksi valikoimaamme, sanoo Juho Kettu Iisalmen Rekkapiste Oy:stä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Vantaan Tuupakassa sijaitseva Raskasvaraosa Oy aloitti toimintansa vuonna 2010. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat raskaan kaluston varaosat kuorma-autoihin, perävaunuihin ja linja-autoihin sekä alkuperäisosina että ensiasennuslaatua vastaavina varaosina.

- ProTruck on saanut jo mukavasti näkyvyyttä raskaan liikenteen alalla ja liitymme mielellämme jälleenmyyjäverkostoon kasvattamaan tunnettavuutta, sanoo Miikka Mäkelä Raskasvaraosa Oy:stä.