fbpx
 

ARVI SAVOLAINEN JA JOHN DEERE ALOITTAVAT YHTEISTYÖN

ARVI SAVOLAINEN JA JOHN DEERE ALOITTAVAT YHTEISTYÖN

Painija Arvi Savolainen ja metsäkonevalmistaja John Deere Forestry Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Savolainen on nuori 21-vuotias jo kansainvälisesti menestynyt urheilija, jonka seuraavana tavoitteena on menestyminen painin olympialaisissa. Savolainen on paininut sekä 20-vuotiaiden EM- ja MM kultaa, U23 -sarjassa EM- ja MM kultaa, sekä PM-kultaa nuorten ja aikuisten sarjassa.

Savolainen on ensimmäinen suomalainen painija, joka on voittanut alle 23-vuotiaiden maailmanmestaruuden, marraskuussa 2019. Yhteensä Savolainen on saanut jo yhdeksän nuorten sarjojen arvokilpailumitalia. Savolainen painii 97-kiloisten sarjassa. Tammikuussa 2020 Savolainen voitti Suomen Mestaruuden 130 kiloisten sarjassa.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
-On hienoa olla tukemassa suomalaista urheilijaa matkalla olympiamenestykseen. Arvin luja työmoraali ja henkinen vahvuus kilpailutilanteessa kuvaavat hyvin suomalaisuutta. Arvi henkilönä sopii myös erinomaisesti John Deere’n yhteistyökumppaniksi. Jatkamme yhteistyötä myös Suomen seuratuimman urheilijan ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräisen, jääkiekossa Tapparan, Ilveksen sekä Jokipoikien kanssa ja koripallossa Joensuun Katajan kanssa. Lisäksi toimimme yhteistyökumppanina lukuisissa urheilutapahtumissa, kertoo John Deere Forestry Oy:n markkinointipäällikkö Sami Kulmala.

Santahaminan Urheilukoulussa liikunta-aliupseerina työskentelevä Savolainen edustaa painiseura Lahden Ahkeraa. Kansainvälinen Painiliitto UWW on myöntänyt painin 23-vuotiaiden MM-kilpailut vuonna 2020 Suomelle. Kilpailut järjestetään 23. – 29.11.2020 Tampereella, Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

John Deere Forestry Oy on valmistanut metsäkoneita Joensuussa vuodesta 1972 lähtien. Aiemmin Timberjack –nimellä toimineella yhtiöllä on Suomessa noin 700 työntekijää. Metsäkoneiden tuotekehitys on Tampereella. Yli 90 % John Deeren pyöräalustaisista harvestereista ja kuormatraktoreista menee vientiin. Tunnustuksena suomalaisesta valmistuksesta John Deere Forestry Oy:lle on myönnetty Avainlippu -tunnus.

Kuva: John Deere

Muita aiheeseen liittyviä

 • Pohjaset Oy on SKAL Kuljetusyritys 2018


  11 kesäkuun, 2018

  Teema ”älykäs logistiikka” ohjasi valintalautakunnan päätöstä vuoden 2018 SKAL Kuljetusyritystä valittaessa. Lautakunta vaikuttui keminmaalaisen Pohjaset-yhtiön nykyaikaisesta ja suunnitelmallisesta johtamisesta sekä…


  Lue lisää
 • Ponsse on Suomen maineikkain yhtiö


  10 lokakuun, 2018

  Ponsse on T-Median Luottamus&Maine –tutkimuksen mukaan Suomen maineikkain yritys vuonna 2018. Ponssen tutkimuksessa saamat pisteet ovat korkeammat kuin yhdenkään muun…


  Lue lisää
 • John Deere ja Gradia Jämsä yhteistyöhön


  19 maaliskuun, 2019

  John Deere’n metsäkoneiden jälleenmyynti Suomessa ja Gradia Jämsä metsäala ovat sopineet markkinointiyhteistyöstä. Yhteistyön tarkoituksena on nostaa metsäalan tunnettuutta ja arvostusta…


  Lue lisää
 • Drone-kuvaus haastaa perinteisen metsäsuunnittelun


  7 toukokuun, 2019

  Metsä Group kuvasi viime kesänä dronella noin 3 500 hehtaaria metsää Etelä- ja Länsi-Suomessa ja teki niiden pohjalta metsäsuunnitelmia metsänomistajille….


  Lue lisää