fbpx
 

John Deereltä uusi H415HD-harvesteripää

John Deereltä uusi H415HD-harvesteripää

Kestävyyttä, voimaa ja mittaustarkkuutta. Uusi, vaativan hakkuutyön ison L-kokoluokanharvesteripää H415HD on suunniteltu asiakastoiveiden perusteella. H415HD-harvesteripää on saatavana John Deere 1270G- ja 1470G-harvestereihin.

John Deere -harvesteripäät ovat tunnettuja tuottavuudestaan, luotettavuudestaan ja mittaustarkkuudestaan. H415HD jatkaa nelirullaisten sarjaa ja tarjoaa väsymätöntä voimaa suurten ja vahvaoksaisten runkojen käsittelyyn.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
H415HD sopii erinomaisesti mutkaisillekin puille

Uudessa H415HD-harvesteripäässä on vahvistettu tilttirunko, metalliset syöttömoottorien ja syöttömoottorien letkujen suojukset sekä Expander-tapit syöttömoottorien varsien ja alakarsintaterien akseleissa ja tilttisylinterien ylätapeissa. Edellä mainitut ovat saatavilla myös käytettyihin harvesteripäihin varaosina.

Harvesteripään uusi, matalampi sahalaatikko ja kiinteän alakarsintaterän uusi muotoilu mahdollistavat puun kaatosahauksen alempaa sekä tehokkaamman mutkaisien ja suurten runkojen käsittelyn. Harvesteripään runkoon on tehty useita vahvistuksia asiakaspalautteen perusteella.

Harvesteripään tehokas nelirullasyöttö, erinomainen prosessointiteho, pitävä ote ja tehokas karsinta takaavat korkean tuottavuuden. Tehokas saha ja huippuunsa hiottu saha-automatiikka vähentävät sahausvirheitä ja tehostavat tuottavuutta.
 • Suurin sallittu läpimitta 750 mm
 • Syöttövoima 25 – 42 kN
 • Suurin syöttönopeus 2,9 – 7,0 m/s
 • Paino rotaattorilla ja linkillä 1530 kg

Tehokkaat John Deere -harvesteripäät ovat ensiluokkaisia työkaluja, jotka vastaavat alan tiukkoihin laatuvaatimuksiin kaikissa työskentelyolosuhteissa. Harvesteripäiden testaus kuuluu John Deeren tuotetestausprosessiin. Jokaista harvesteripäämallia on testattu kenttäolosuhteissa useiden tuhansien tuntien ajan ennen sarjatuotannon aloitusta. John Deere -harvesteripäät suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Uusin H415HD täydentää harvesteripäiden L-kokoluokan. Huollettavuudeltaan, tuottavuudeltaan ja käyttöasteeltaan H415HD on lyömätön.

Muita aiheeseen liittyviä

 • Kesla investoi testikeskukseen


  18 toukokuun, 2020

  Keslan tuotteet ovat sen 60-vuotisen historian ajan olleet kuuluisia erinomaisesta laadustaan. Laadun ylläpitäminen ja kehittäminen vaatii kuitenkin jatkuvaa työtä. Yhtenä…


  Lue lisää
 • MAN vahvempana vuoteen 2019


  25 tammikuun, 2019

  K Auto Oy:n MAN-yksikkö vastaa vuoden 2019 alusta koko Suomen MAN-myynnistä oman suoramyyntiorganisaationsa voimin. Jälleenmyyjäyhteistyö Suvanto Trucksin kanssa on päättynyt…


  Lue lisää
 • Veho 80 vuotta!


  1 helmikuun, 2019

  Vuosi 2019 on Veho Oy Ab:n historian juhlavuosi, sillä yhtiön perustamisesta tulee kuluneeksi 80 vuotta. Oy Veho Ab:n perustava kokous…


  Lue lisää
 • Metsäteollisuus ry: Puukauppa piristyi elokuussa


  13 syyskuun, 2019

  Metsäteollisuus ry:n jäsenyritysten tammi-elokuun puun ostomäärä yksityismetsistä oli 20,1 miljoonaa kuutiota, mikä on neljä prosenttia vähemmän kuin viiden edellisen vuoden…


  Lue lisää