Kampanjakuva


Vuoden 2021 ensimmäinen Metsätrans-lehti valmistuu kovaa vauhtia ja ilmestyy helmikuussa. Tilaa koko vuoden lehdet tarjoushintaan, tai tutustu metsäalan painavimpaan asiaan tilaamalla vuoden 2021 kaksi ensimmäistä numeroa!

 

Vuoden ensimmäisessä lehdessä mukana perinteiseen tapaan kattavat tilastot puuautojen ja metsäkoneiden rekisteröinneistä, suurimmat yritykset ja paljon muuta. Näitä tietoja et muualta löydä! 

 

Tilaamalla nyt vuoden 2021 kaikki Metsätrans-lehdet erikoishintaan, saat metsäalan halutuimman pipon kaupan päälle. Tarjolla myös tutustumispaketti, eli kaksi vuoden 2021 ensimmäistä numeroa ja pipo päätä paleltamattomaan tarjoushintaan.

 

Päivitys 15.2.2021: Kovan kysynnän vuoksi lähes kulttimaineeseen nousseet Metsätrans-pipomme pääsivät loppumaan! Sujautamme tänään tulleisiin tilauksiin pipon tilalle monikäyttöisen ja Metsätrans-logolla varustetun Coolmax-tuubihuivin. 

 

Valitse mieleisesi lukupaketti

 

Valitse sinulle sopivin lukupaketti metsäalan painavinta asiaa. Talvitarjouksena koko vuoden lehdet + tuubihuivi erikoishintaan, ja ujommille yksilöille tutustumispakettina kaksi lehteä huivilla höystettynä.

 

Tutustu vaihtoehtoihin alta ja valitse mieleisesi paketti tilauslomakkeella!

 

Talvitarjous

 

- Lehdet painotuoreena kotiovelle kannettuna

- Koko vuosikerta 2021 (jatkuu kestotilauksena)

- Yhteensä kuusi lehteä (numerot 1-6/2021)

- Metsätrans-tuubihuivi kaupan päälle

 

Tarjoushinta: 60 €

 

tai

 

Tutustumistarjous

 

- Vuoden 2021 keksi ensimmäistä Metsätrans-lehteä

- Metsätrans-tuubihuivi kaupan päälle

 

Tarjoushinta: 20 €

 

Hinnat voimassa 15.2. asti. Tartu tarjoukseen ja tilaa Metsätrans-lehti alla olevalla lomakkeella!

 

Valitse tarjous

Valitse oheistuote

Valitse laskutustapa