fbpx
 

Keksintöjä koneurakointiin Karvaselta ja Kopakkalalta

Keksintöjä koneurakointiin Karvaselta ja Kopakkalalta

Keksijät Jani Karvanen ja Ville Kopakkala ovat aloittaneet yhteistyön puunkorjuuvarusteiden rakentamisessa ja markkinoinnissa. Tarve tehostaa urakointia lisävarusteita ja laitteita kehittämällä on noussut molempien omissa koneurakointiyrityksissä.

-Kaikki tuotteet on testattu meidän omissa yrityksissämme ja todettu käytössä toimiviksi ratkaisuiksi koneiden tuottavuuden, monikäyttöisyyden ja kestävyyden parantamiseksi, parivaljakon toinen osapuoli, Ville Kopakkala kertoo.
JK-Pohjapanssari on kehitetty suojaamaan akseliputkia ja niiden laippaliitoksia.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
-Yhdessä kykenemme tarjoamaan markkinoiden tehokkaimmat ratkaisut pehmeän maan puunkorjuuseen sekä energiapuun korjuuseen. Meiltä löytyy lääkkeet myös koneiden voimansiirron kestävyysongelmiin ja metsäkoneiden erikoisvarustelut kaikkiin mahdollisiin käyttötarkoituksiin, Kopakkala jatkaa.

Yhteistyön käynnistyessä kaksikolla on viisi valmista tuotetta markkinoilla, Karvasen kehittämät Suohirviö, Risupeto ja JK-Pohjapanssari sekä Kopakkalan Prokop-pikaliitin ja maanmuokkaukseen varusteltu harvesteri.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
-Ja lisää on tulossa, Kopakkala vakuuttaa.
Risupeto on suunniteltu taimikon ja nuoren metsän hoitoon.

-Kumppaneina meillä on hyvät ja tunnetut suomalaiset konepajat, jotka takaavat tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden.

Yhteistyössä Kopakkalan Prokop on keskittynyt myyntiin ja markkinointiin, Metsä ja Metalli Jani Karvanen puolestaan pajapuoleen.
Ville Kopakkalan suunnittelema kouran pikaliitin painaa 36 kiloa ja sen reikien nokkelalla suunnittelulla se sopii kaikkiin kouramalleihin. Prokop-liittimiä on maailmalla käytössä jo yli 50 kappaletta.

Muita aiheeseen liittyviä

 • John Deere 1010 G kiertueella


  7 maaliskuun, 2019

  John Deere Forestry tekee kuluvan kevättalven aikana mittavan kiertueen Suomen vaihtelevissa leimikoissa. Kiertue alkoi keskitalven taituttua ja jatkuu pitkälle kevääseen….


  Lue lisää
 • Someajan Esson baari


  25 huhtikuun, 2018

  Varmasti niin kauan kun raskaalla kalustolla on autoiltu, on aihe puhututtanut alan ammattilaisia. Siinä missä aiemmin keskustelut käytiin pääsääntöisesti kasvokkain…


  Lue lisää
 • 2018 oli kaikkien aikojen ennätysvuosi harvestereiden rekisteröinnissä


  1 helmikuun, 2019

  Vuonna 2018 Suomessa tasan 300 kappaletta harvesteita, eli enemmän kuin koskaan aiemmin. Metsäteollisuuden hyvä vauhti vaati puiden katkontaan kapasiteettia, jota…


  Lue lisää
 • KONEOSAPALVELU FACEBOOK-KILPAILU


  29 huhtikuun, 2019

  Koneosapalvelun valikoimista löytyy neljä erilaista spray-tuotetta, joilla suojata, voidella, poistaa kitinät sekä estää hapettuminen ja ruostuminen. Kotimaiset ja laadukkaat tuotteet…


  Lue lisää