fbpx
 

Komatsu Forestin Jyväskylän palvelukeskus avataan virallisesti perjantaina

Komatsu Forestin Jyväskylän palvelukeskus avataan virallisesti perjantaina

Vuosi sitten Komatsu Forest Oy julkaisi tietoja Keski-Suomen uuden palvelukeskuksen rakentamisesta. Silloin kerrottiin, että perusteellisen selvittelytyön jälkeen sijoituspaikaksi oli valittu Jyväskylän Ampumaradantie, ja että uusi keskus sisältää useita mielenkiintoisia ratkaisuja. Nyt se on valmis.

Muutto uusiin Jyväskylän Ampumaradantien tiloihin tapahtui jo tammikuun lopulla. Kulunut puolitoista kuukautta on käytetty normaalien työtehtävien ohessa rutiinien hiomiseen ja paikkojen saattamiseen lopulliseen kuntoon. Uusien tilojen olosuhteet ovat saaneet henkilökunnalta täydet pisteet; työturvallisuus, viihtyisyys ja mahdollisuus uusien tehokkaampien työskentelymenetelmien hyödyntämiseen näkyvät asiakkaille nopeampina läpimenoaikoina ja vakiintuneena työn laatuna.

Koneyrittäjien palvelukysynnän näkökulma on ohjannut ratkaisuja. Nyt varaosien ja huoltopalvelun vastuuhenkilöt istuvat rinnakkain saman tiskin takana valmiina yhdessä ratkaisemaan asiakkaan tilannetta ja ovat viemässä nopeasti asioita eteenpäin. Asentajien välillä on rutiinihuolloissa tarkka sovittu etenemistä sujuvoittava työnjako. Palvelukeskuksen portit ovat asiakkaille avoinna vuorokauden ympäri, kiitos porttien ja ovien modernin lukitusjärjestelmän; koneita voi tuoda huoltoon ja noutaa koneyrityksen omaan työrytmiin sopivalla hetkellä, vaikka keskellä yötä.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Kaikki meni suunnitelmien mukaan

- Jo nyt voidaan sanoa, että uudessa palvelukeskuksessa täyttyivät kaikki ne tavoitteet, jotka asetimme huolto- ja varaosapalvelulle. Koska kysyntä lisääntyy, tämänhetkistä henkilömäärää lisätään tarpeen mukaan. Myös palvelun tarjonta monipuolistuu, juuri tällä hetkellä etsimme Ampumaradantien tiimiin ammattitaitoista metsäkoneasentajaa sekä käyttökouluttajaa, jonka tehtävänä on perehdyttää Komatsu-yrittäjät ja -kuljettajat hyödyntämään koneiden ominaisuuksia mahdollisimman laajasti. Lisääntyneet metsäkoneiden huoltosopimukset ovat yksi syy palvelukysynnän kasvulle. Näissä uusissa viihtyisissä tiloissa, kun työtä tehdään uusilla tavoilla, määräaikaishuoltojen suoritusaikoja saadaan lyhennettyä. Samalla suoritusten laatu ja turvallisuus paranevat, Jari Nurminen kertoo.

Jyväskylän palvelukeskushanke on ollut alusta alkaen Jari Nurmisen vastuulla, hän siirtyy nykyisestä asiakaspalvelupäällikön tehtävästä Komatsu Forest Oy:n toimitusjohtajaksi huhtikuun alussa.

Komatsu Forest Oy:n Jyväskylän palvelukeskus avataan virallisesti perjantaina 13.3.2020. Kaikki metsäkoneiden palvelusta kiinnostuneet toivotetaan tuolloin tervetulleiksi tutustumaan Ampumaradantien keskukseen. Paikalla on Komatsu Forest Oy:n henkilökuntaa esittelemässä uuden palvelukeskuksen tiloja sekä kertomassa alan näkymistä.

Muita aiheeseen liittyviä

 • Kemera-tukia on maksettu viime vuosia vilkkaammin


  15 toukokuun, 2020

  Metsänhoitotöiden Kemera-tukia on maksettu alkuvuodesta metsänomistajille 11,9 miljoonaa euroa, mikä on yhdeksän prosenttia edellisvuotta enemmän. Huhtikuun lopussa etenkin nuorten metsien…


  Lue lisää
 • OSALLISTU FACEBOOK-KILPAILUUN


  12 tammikuun, 2020

  Vuoden ensimmäisessä Facebook-kilpailussamme arvomme kolme (3) kappaletta uusia Metsätrans-pipoja. Yhden kutakin väriä. Pipon mukana postitamme voittajille tuoreimman Metsätrans-lehden numeron, mikäli…


  Lue lisää
 • Nokian älyrenkaat myyntiin Suomessa


  8 syyskuun, 2020

  Raskaiden renkaiden digitalisaatio muuttaa jokapäiväistä työskentelyä sekä kalustonhallintaa merkittävästi. Nokian Renkaat esitteli Intuitu-älyrenkaat ensimmäistä kertaa Agritechnica 2019 -messuilla Hannoverissa marraskuussa….


  Lue lisää
 • Komatsulle uusi jälleenmyyjä Liettuassa


  25 helmikuun, 2019

  Liettuassa Komatsu Forest Oy:n uusi yhteistyökumppani on DOJUS Group, jonka kanssa jälleenmyyntisopimus allekirjoitettiin 19. helmikuuta Kaunasissa. Sopimus kattaa Komatsu-metsäkoneet, varaosat…


  Lue lisää