fbpx
 

Komatsulle uusi jälleenmyyjä Liettuassa

Komatsulle uusi jälleenmyyjä Liettuassa

Liettuassa Komatsu Forest Oy:n uusi yhteistyökumppani on DOJUS Group, jonka kanssa jälleenmyyntisopimus allekirjoitettiin 19. helmikuuta Kaunasissa. Sopimus kattaa Komatsu-metsäkoneet, varaosat ja huoltopalvelut Liettuassa.

Uusi yhteistyökumppani DOJUS Group

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
DOJUS Group on vahva toimija kone- ja laitekaupassa sekä niihin liittyvissä palveluissa. Se myy ja markkinoi tuotteitaan Liettuassa, Latviassa, osassa Valkovenäjää sekä Kaliningradissa ja toimii noilla alueilla pääasiassa maataloustraktoreiden ja maatalouskaluston jälleenmyyjänä. Yhtiöllä on henkilökuntaa 330. DOJUS Groupilla on myös oma osasto metsälaitteiden ja haketuskaluston myyntiä varten.

-Sopimuksen myötä saamme edustukseemme yhden maailman johtavista metsäkonebrändeistä, Komatsu-metsäkoneet täydentävät tuotevalikoimaamme erinomaisesti, totesi DOJUS Groupin toimitusjohtaja Audrius Kavaliauskas ja vakuutti, että DOJUS Groupilla on erinomaiset edellytykset palvella Komatsu-asiakkaita ja vahvistaa Komatsu-brändiä Liettuassa.

DOJUS groupin pääjohtaja ja omistaja Darius Dailide puolestaan toteaa tyytyväisenä, että metsäsektorin ollessa yksi DOJUKSEN liiketoiminnan painopisteistä, sopimus Komatsu Forestin kanssa tuo heille laajasti uusia mahdollisuuksia metsäkonealalla ja on luonnollisesti loistava uutinen myös liettualaisille metsäkoneasiakkaille.

UAB Foretra jatkaa Liettuassa Komatsu Forestin sopimushuoltajana.

Toimitusjohtaja Jari Alahuhtala, Komatsu Forest Oy:

-DOJUS Groupin kanssa solmittu sopimus on tärkeä osa Komatsun Forestin rakentamaa uutta toimintatapaa, jolla vahvistamme kilpailukykyämme Baltiassa. Tavoitteena on nostaa markkinaosuutta selkeästi metsäkoneissa ja niihin liittyvissä palveluissa. Liettuan metsätaloudessa on menossa muutosprosessi, jossa valtiojohtoisesta järjestelmästä siirrytään kohti yksityistä omistusta, siinäkin mielessä oli oikea hetki toimia. Liettuan järjestely on loppunäytös kahden ja puolen vuoden aikana tehdyille vastaaville operaatioille Baltian maissa: Latviassa jälleenmyynti siirtyi Sia Haitek Latvia -nimiselle yritykselle reilu pari vuotta sitten. Kaksi viikkoa takaperin Virossa solmittiin MFO OÜ -yhtiön kanssa jälleenmyyntisopimus, joka astuu voimaan huhtikuun 1. päivänä, samaan aikaan kuin DOJUS Groupin sopimus. Uskon että tämän kaiken jälkeen meillä on kyky palvella balttilaista koneyrittäjää nykyaikaisten vaatimusten mukaisesti.

Muita aiheeseen liittyviä