fbpx
 

Konekauppiaalta hirrestä valmistettuja väistötiloja

Konekauppiaalta hirrestä valmistettuja väistötiloja

Jurvalainen monialayritys Jouko Sjöblom Oy on lanseerannut Suomen markkinoille ennennäkemättömän tuoteuutuuden, hirrestä valmistetut väistötilat. Väistötilat tarjoavat ratkaisun jatkuvaan tai väliaikaiseen tilantarpeeseen. Väistötiloja on mahdollista käyttää vallitsevissa COVID-19 - epidemian olosuhteissa lähiopetuksen lisätilana, vaihtoehtona homekoulujen parakkiluokille, yritysten toimitiloina tai esimerkiksi kenttäsairaalana.

Jouko Sjöblom Oy:n tuoteuutuus on massiivihirrestä valmistettu, puukuitueristeinen siirrettävä rakennus. Puhdas sisäilma on jokaisen päiväkotilapsen, opiskelijan ja työssäkäyvän ihmisen perusoikeus. Hengittävä ja ekologinen hirsirakenne tarjoaa puhtaan oppimis- ja työskentely-ympäristön haasteellisissakin olosuhteissa. Ilmanvaihto hoidetaan tilakohtaisella ilmanvaihdolla, josta vastaa koneellinen hiilidioksidiohjattu järjestelmä. 

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Ekologinen hirsirakenne

Jouko Sjöblom Oy:n valmistamat väistötilat ovat ekologinen vaihtoehto. Jokainen rakennukseen käytetty puumateriaalikuutio sitoo noin yhden tonnin verran hiilidioksidia ilmakehästä. Nykyaikaisilla rakennusmenetelmillä voidaan puurakenteisen talon eliniäksi laskea satoja vuosia. Ekologinen vaihtoehto kulkee käsi kädessä ilmastonmuutoksen torjumisen, mutta myös pidemmällä tähtäimellä taloudellisen tehokkuuden kanssa.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Tuotteet valmistetaan Suomessa

Jouko Sjöblom Oy:n valmistaa väistötilat omalla tehtaallaan Jurvassa. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun asti kuivissa sisätiloissa, jolloin rakenne pysyy kuivana ja puhtaana.

- Puhdas sisäilma on meille kunnia-asia, ja tuotteet valmistetaan ammattitaidolla, ylpeydellä ja maankuulun jurvalaisen puusepäntaitojen velvoittamana – kommentoi yrittäjä Jouko Sjöblom uuden tuotteen valmistusta.

Uusi tuote luo uskoa tulevaisuuteen ja paikkakunnalle myös lisää työpaikkoja. 

Muita aiheeseen liittyviä