fbpx
 

KONEOSAPALVELU-KILPAILUN VOITTAJAT ARVOTTU

KONEOSAPALVELU-KILPAILUN VOITTAJAT ARVOTTU

Metsätrans-lehti ja Koneosapalvelu järjestivät yhteistyössä viikolla 17 facebook-kilpailun, jossa tykänneiden ja kommentoineiden kesken arvottiin neljä kappaletta Metsätrans-lehden vuosikertoja sekä Koneosapalvelun kotimaisia spray-tuotteita.

Arvonta suoritettiin maanantaina 6.5.2019 random.org-sovelluksella ja onnetar suosi käyttäjiä Mika S, Raimo P, Anu K ja Juho T. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti, ja tuorein lehden numero sekä palkinnot postitetaan mahdollisimman pian.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Metsätrans ja Koneosapalvelu kiittävät kaikkia osallistujia ja onnittelevat voittajia. Suuren suosion myötä uusia arvontoja on edelleen luvassa, joten kannattaa seurata Metsätrans-lehden sosiaalisen median kanavia facebookissa ja instagramissa.

Tero Nurmi

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
p.s. Jos et vielä tilaa Metsätrans-lehteä, korjaa tilanne oheisesta linkistä. Tarjouksena nyt 39 euroa vuoden 2019 loppuun. http://www.metsatrans.com/tilaa-lehti

p.p.s Koneosapalvelun spray-tuotteisiin, voit tutustua tarkemmin täällä: https://koneosapalvelu.fi/huoltohommiin-koneosapalvelun-kotimaiset-spra

Muita aiheeseen liittyviä